Σοκ στο Βενιζέλειο: Αφόδευσε και ούρησε μέσα στην εκκλησία υπό την επήρεια αλκοόλ

Κρήτη
Σοκ στο Βενιζέλειο: Αφόδευσε και ούρησε μέσα στην εκκλησία υπό την επήρεια αλκοόλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι φύλακες έκλεισαν την πόρτα του ναού και έκατσε καθόλη τη διάρκεια της νύχτας μέσα. Το πρωί που άνοιξαν οι φύλακες την πόρτα, είδαν ένα συνταρακτικό φαινόμενο: η συγκεκριμένη γυναίκα είχε «καταστρέψει» το ναό, ενώ αφόδευσε και ούρησε μέσα στο ιερό.

Ένα περιστατικό που ξεπερνάει κάθε είδους λογική έλαβε χώρα σήμερα στον ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στο Βενιζέλειο με «πρωταγωνίστρια» μια αλκοολική γυναίκα.

Ειδικότερα, το νοσοκομειακό ίδρυμα «Βενιζέλειο» έχει υπό την ιδιοκτησία του τον ιερό ναό που λέγεται Άγιος Σπυρίδων και δεν ανήκει στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης. Ο συγκεκριμένος ιερός ναός βρίσκεται δίπλα από τους φύλακες του Βενιζελείου. Η συγκεκριμένη εκκλησία «κλείνει» το βράδυ κατά 21.00-22.00 και ανοίγει κάθε πρωί ώστε ο πιστός που επιθυμεί να προσκυνήσει, να μπορεί να το κάνει.

Χθες, μια γυναίκα ηλικίας κοντά στα 30 με τον άνθρωπο που το καταγγέλλει να αναφέρει πως είναι αλκοολική μπήκε κρυφά στο ναό. Οι φύλακες έκλεισαν την πόρτα του ναού και έκατσε καθόλη τη διάρκεια της νύχτας μέσα.

Το πρωί που άνοιξαν οι φύλακες την πόρτα, είδαν ένα συνταρακτικό φαινόμενο: η συγκεκριμένη γυναίκα είχε «καταστρέψει» το ναό, ενώ αφόδευσε και ούρησε μέσα στο ιερό. Η κατάσταση ήταν τραγική. Θεία Λειτουργία δεν έγινε και ο εφημέριος του ναού μαζί με φύλακες καθάρισαν την εκκλησία στο βαθμό που μπορούσαν. Η εικόνα ήταν αποτροπιαστική με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης να έχει ενημερωθεί.

Μάλιστα, είναι άξιο αναφοράς πως η γυναίκα πήγε να κλέψει έναν αριθμό μπουκαλιών κρασί ΝΑΜΑ που είναι το κρασί για να γίνει η Θεία Κοινωνία. Οι φύλακες την πήραν τη βαλίτσα. Άμεσα κατέφθασε η αστυνομία η οποία ωστόσο την άφησαν ελεύθερη.

Σε κάθε περίπτωση εγείρει ένα εύλογο ερώτημα: που ήταν η φύλαξη του Βενιζελείου και πώς άφησαν μια γυναίκα να κάτσει στο ιερό ναό;

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News