Ποδηλατάδα ή τρέξιμο για καλό σκοπό - Στον Καράβολα μικροί και μεγάλοι για την προστασία του περιβάλλοντος (pics)

Κρήτη
Ποδηλατάδα ή τρέξιμο για καλό σκοπό - Στον Καράβολα μικροί και μεγάλοι για την προστασία του περιβάλλοντος (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία περιβαλλοντική δράση μέσα από την οποία τα παιδιά στείλανε ένα ηχηρό μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος και την κλιματική αλλαγή

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος etwinning: ¨Road to reduction¨ πραγματοποιήθηκε ποδηλατάδα με παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς του 13ου Νηπιαγωγείου Ηρακλείου, στον Καράβολα την Πέμπτη 18 Μαΐου και ώρα 6 το απόγευμα.

Ήταν μία περιβαλλοντική δράση μέσα από την οποία τα παιδιά στείλαν ένα ηχηρό μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος και την κλιματική αλλαγή, φορώντας μπλουζάκια με το λογότυπο ¨Περιβάλλον.gr, Page not found¨. Τα παιδιά όλων των τμημάτων είχαν ετοιμάσει με πολύ ενθουσιασμό αφίσες με περιβαλλοντικά συνθήματα που τοποθετήθηκαν στο θεατράκι του Καράβολα, μαζί με μπαλόνια και χρωματιστές κορδέλες.

Κατά τη διάρκεια της δράσης τραγούδησαν την ποδηλάτισσα του Ελύτη και βροντοφώναξαν τα συνθήματα που είχαν ετοιμάσει στο σχολείο, αλλά και συνθήματα που είχαν ετοιμάσει μαζί με τους γονείς τους από το σπίτι. «Τη γη μου αγαπώ γι’ αυτό ποδηλατώ! Ποδήλατα, πατίνια και πεζοί, κάνουν χαρούμενη τη γη! Ποδηλατώ στην πόλη και χαρούμενοι είναι όλοι! Ναι στα ποδήλατα όχι, στα αυτοκίνητα μερικά από τα συνθηματα μας!». Η συγκεκριμένης δράση πλαισιώθηκε και από μια δράση αλληλεγγύης καθώς συγκεντρώσαμε τρόφιμα που θα προσφερθούν στο κέντρο στήριξης “Το Χαμόγελο του παιδιού”

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News