Ανείπωτη θλίψη στην Κίσαμο: «Έσβησε» το 2,5 ετών κοριτσάκι που παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του πατέρα του

Κρήτη
Ανείπωτη θλίψη στην Κίσαμο: «Έσβησε» το 2,5 ετών κοριτσάκι που παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του πατέρα του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή το 2,5 ετών κοριτσάκι που νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή το μόλις 2,5 ετών κοριτσάκι που παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο του πατέρα της στην Κίσσαμο Χανίων. Το κοριτσάκι σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του ΠΑΓΝΗ κ. Στυλιανό Κτενιαδάκη, κατέληξε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, 20 Μαΐου.

Όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του νοσοκομείου, κ. Γεώργιος Χαλκιαδάκης: «Έγινε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό να γίνει στη ΜΕΘ Παίδων» ωστόσο το παιδί δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή. Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε σε χωριό της Κισσάμου την περασμένη Τρίτη και το παιδί, που εκτιμήθηκε εξαρχής ότι είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά, μετά το νοσοκομείο Χανίων που είχε μεταφερθεί, χρειάστηκε να διακομισθεί στο ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι γιατροί είχαν ξεκινήσει την διαδικασία των προβλεπόμενων τεστ για την εξακρίβωση της εγκεφαλικής λειτουργίας του παιδιού, στις οποίες το 2,5 ετών κοριτσάκι δεν παρουσίασε καμία αντίδραση

Για την διαδικασία είχαν ενημερωθεί προηγουμένως οι γονείς του κοριτσιού, που όλες αυτές τις μέρες παρέμεναν στο ΠΑΓΝΗ, κοντά στο παιδί τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News