Έγκλημα στην Αρχοντική: Ο τελευταίος μεγάλης βεντέτας ο άνδρας που τον πυροβόλησαν στο πρόσωπο -Πρώτες εικόνες

Κρήτη
Έγκλημα στην Αρχοντική: Ο τελευταίος μεγάλης βεντέτας ο άνδρας που τον πυροβόλησαν στο πρόσωπο -Πρώτες εικόνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 46χρονος κατά πληροφορίες φέρεται να ήταν ο τελευταίας μιας οικογένειας που είχε πρωταγωνιστήσει σε βεντέτα επί 16 έτη με 6 νεκρούς

Ο τελευταίος μιας οικογένειας που είχε ξεκληριστεί από βεντέτα φαίνεται ότι ήταν ο 46χρονος άνδρας που βρέθηκε νεκρός από κυνηγετικό όπλο μέσα στο αυτοκίνητό του ύστερα από δύο ημέρες που είχαν χαθεί τα ίχνη του. To αυτοκίνητο με τον νεκρό φαίνεται ότι βρίσκεται σε ένα μετόχι με στάβλο έξω από το χωριό Αρχοντική του Ρεθύμνου ιδιοκτησίας της οικογένειας Τον άνδρα εντόπισε μέσα στο αυτοκίνητό η σύζυγός του που τον αναζητούσε και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 46χρονος ήταν ο τελευταίας μιας οικογένειας που είχε πρωταγωνιστήσει σε βεντέτα επί 16 έτη με 6 νεκρούς. Ωστόσο δεν είναι γνωστό αν η δολοφονία του είναι κρίκος της παλιάς βεντέτας ή συνδέεται με άλλες υποθέσεις και διαφορές του άνδρα με τρίτους. Στο σημείο σπεύδει ιατροδικαστής ενώ η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου ενεργεί την προανάκριση.

Ο άνδρας βρέθηκε φέροντας τραύμα από σφαίρα κατά τις αρχικές πληροφορίες στο κεφάλι. Μέσα στο όχημα φαίνεται ότι δεν εντοπίστηκε όπλο γεγονός που αλλάζει την κατεύθυνση των ερευνών.

Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός με τραύμα από πυροβόλο όπλο. Είναι ηλικίας 46 ετών και οι έρευνες κινούνται πλέον στην κατεύθυνση του εντοπισμού του δράστη ή των δραστών, τις διαφορές που ενδεχομένως είχε με τρίτους ενώ ήδη εξετάζονται και άνθρωποι από το οικογενειακό του περιβάλλον καταθέτοντας όσα μπορούν να ανακαλέσουν από το παρελθόν καθώς εξετάζεται ακόμη και το ενδεχόμενο της βεντέτας. Στο σημείο βρίσκεται ήδη ισχυρή δύναμη της Αστυνομίας ενώ αναμένεται να μεταβεί ιατροδικαστής. Από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η σορός εικάζεται ότι έχει πεθάνει αρκετές ώρες πίσω ίσως και από την αρχή που έγινε αντιληπτό από την οικογένειά του ότι χάθηκαν τα ίχνη του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News