Θερμή υποδοχή στον Σωκράτη Βαρδάκη από κατοίκους των χωριών του Μαλεβιζίου, της Βιάννου και του Ηρακλείου

Κρήτη
Θερμή υποδοχή στον Σωκράτη Βαρδάκη από κατοίκους των χωριών του Μαλεβιζίου, της Βιάννου και του Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Στις 21 του Μάη το φως θα νικήσει οριστικά το σκοτάδι», τόνισε ο Σωκράτης Βαρδάκης

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Ηρακλείου Σωκράτη Βαρδάκη κάτοικοι των χωριών του Μαλεβιζίου, της Βιάννου και του Ηρακλείου, οι οποίοι δηλώνουν «έτοιμοι για την ανατροπή και την κοινωνική δικαιοσύνη», όπως διαπίστωσε ο ίδιος.

Ο Σωκράτης Βαρδάκης συνομίλησε με πολίτες όλων των ηλικιών, εργαζόμενους, συνταξιούχους, ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα, αλλά και του μεροκάματου, για στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, την ακρίβεια, την αισχροκέρδεια αλλά και το αίσθημα απαξίωσης και αδιαφορίας που βίωσαν από την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Από την πλευρά του ο Σωκράτης Βαρδάκης ενημέρωσε για τα βασικά σημεία του Συμβολαίου Αλλαγής και τις προτεραιότητες του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, από την πρώτη κιόλας μέρα της προοδευτικής κυβέρνησης.

«Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές, σε κάθε γωνιά της χώρας, το μήνυμα του κόσμου είναι σαφές. Τη θέση της αγωνίας και της αγανάκτησης από τα έργα και τις ημέρες της καταστροφικής διακυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη, καταλαμβάνουν η ελπίδα και η αισιοδοξία για την πολιτική αλλαγή που έρχεται και που περισσότερο από ποτέ έχει ανάγκη ο τόπος μας. Στις 21 του Μάη το φως θα νικήσει οριστικά το σκοτάδι», τόνισε ο Σωκράτης Βαρδάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News