Χάρης Μαμουλάκης: Η απάντησή του στις προεκλογικές δηλώσεις Μητσοτάκη

Κρήτη
Χάρης Μαμουλάκης: Η απάντησή του στις προεκλογικές δηλώσεις Μητσοτάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Εξακολουθεί να υποτιμά τη νοημοσύνη των Κρητικών» ο πρωθυπουργός, λέει ο κ. Μαμουλάκης

Με αφορμή τις νέες προεκλογικές υποσχέσεις του απερχόμενου Πρωθυπουργού από το Ηράκλειο, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και εκ νέου υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

 «Ο κ. Μητσοτάκης εξακολουθεί να υποτιμά τη νοημοσύνη των Κρητικών, να παραμένει εγκλωβισμένος σ’ έναν φανταστικό κόσμο, αγνοώντας τον απελπιστικά αρνητικό απολογισμό της διακυβέρνησής του, μοιράζοντας υποσχέσεις για όσα θα κάνει στο μέλλον.

Χωρίς ίχνος συστολής, πανηγύρισε για μελέτες που θα γίνουν για την αξιοποίηση του αεροδρομίου Νίκος Καζαντζάκης, παραδεχόμενος επί της ουσίας ότι τα τελευταία 4 χρόνια δεν έχει γίνει τίποτα. Πανηγύρισε και για το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλι, το οποίο τα χρόνια της κυβέρνησής του έχει προχωρήσει μόλις κατά 20%, έχει λάβει 2ετή παράταση αλλά παρόλα αυτά, ‘’θα παραδοθεί στην ώρα του’’.

Δήλωσε ικανοποίηση για τον ΒΟΑΚ λέγοντας, για πολλοστή φορά, ότι ‘’επί τέλους ξεκινά’’, αλλά απέφυγε να εξηγήσει γιατί ολοκληρώνεται με πολυετή καθυστέρηση – και μάλιστα εν μέσω προεκλογικής περιόδου - η Β’ φάση του διαγωνισμού του ΣΥΡΙΖΑ, η Α’ φάση του οποίου ξεκίνησε το 2018. Δεν έκανε καμία αναφορά στα διπλά διόδια, για όλους τους οδηγούς αλλά και σκιώδη που θα επιβαρύνουν το Ελληνικό Δημόσιο προς όφελος τους παραχωρησιούχου. Καμία αναφορά στις επιπτώσεις που αυτά θα επιφέρουν στην τοπική οικονομία, στην αναπτυξιακή προοπτική της Κρήτης, αλλά και στις μετακινήσεις γύρω από την πόλη του Ηρακλείου, ή στην προσφυγή του Δήμου Ηρακλείου στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Ο Κ. Μητσοτάκης από το Ηράκλειο και έναν χώρο εξαιρετικά περιορισμένης χωρητικότητας, μίλησε για να ικανοποιήσει το ‘’εγώ’’ του και για τα προσωπικά του ‘’στοιχήματα’’. Μόνο που στις 21 Μαΐου, το ‘’εμείς’’ θα κυριαρχήσει και οι Κρητικοί θα τον στείλουν… στον κουβά!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News