Μάξιμος Σενετάκης κατά την επίσκεψή του στα ΚΤΕΛ: «Ήρθα στο δεύτερο σπίτι μου!» (pics)

Κρήτη
Μάξιμος Σενετάκης κατά την επίσκεψή του στα ΚΤΕΛ: «Ήρθα στο δεύτερο σπίτι μου!» (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O τ. βουλευτής Ν.Δ. και εκ νέου υποψήφιος ήταν ο project manager του έργου και το στολίδι του ΚΤΕΛ Ηρακλείου φέρει την υπογραφή του

«Ήρθα στο δεύτερο σπίτι μου»! Τη φράση αυτή είπε ο Μάξιμος Σενετάκης στον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Ηρακλείου που τον υποδέχθηκε στις κτιριακές εγκαταστάσεις του σταθμού, μαζί με τον ΔΣ Γιώργο Χαλεπάκη.

Ο λόγος αυτής της έκφρασης και η θερμή που υποδοχή που του επιφύλαξαν οι ιδιοκτήτες των λεωφορείων είναι, για όσους δεν θυμούνται ή δεν γνωρίζουν, ότι ο τ. Βουλευτής ΝΔ και εκ νέου υποψήφιος, ήταν ο project manager του έργου και το στολίδι του ΚΤΕΛ Ηρακλείου φέρει την υπογραφή του.

«Περάσαμε με τον πρόεδρο και αρκετούς από σας ώρες αγωνίας, έντασης και μεγάλης προσπάθειας για να καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε αυτό το πολύπλοκο έργο που είναι πλέον σημείο αναφοράς για την πόλη μας”, είπε ο Μάξιμος, αλλά τελικά τα καταφέραμε. Εσείς αποκτήσατε το σπίτι σας. Κι εγώ το δικό σας σπίτι, το νιώθω σαν δεύτερο σπίτι μου»!

Η αποπεράτωση των κτιριακών εγκαταστάσεων που στεγάζουν την Διοίκηση και τις υπηρεσίες του ΚΤΕΛ αποτελεί πρότυπο συνεργασίας του ιδιωτικού τομέα με την Πολιτεία και καλό παράδειγμα για το πως πρέπει να γίνονται τα έργα στη χώρα. Και αυτό διότι η παρέμβαση στα διατηρητέα κτίρια των παλαιών ελαιοτριβείων της πόλης έπρεπε να γίνει με σεβασμό στην πολιτισμική κληρονομιά της πόλης και ακόμα περαιτέρω να την αναδείξει.

Η αναγνώριση της προσφοράς του Μάξιμου Σενετάκη στο να γίνει το όνειρο πραγματικότητα είναι ευδιάκριτη στις τάξεις των ιδιοκτητών λεωφορείων. Καλωσόρισαν έναν δικό τους άνθρωπο. Τον δικό τους Μάξιμο, με τον οποίο μαζί μόχθησαν, εργάσθηκαν και πάλεψαν για αυτό το έργο με το τόσο έντονο πολιτιστικό αποτύπωμα.

Για την κρίσιμη αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής διοίκηση και ιδιοκτήτες λεωφορείων ευχήθηκαν στον Μάξιμο «καλή επιτυχία», με ορισμένους από αυτούς να θεωρούν εξασφαλισμένη την επανεκλογή του. Κι όταν ο Μάξιμος επιχείρησε να συγκρατήσει την αισιοδοξία τους, κάποιος του είπε: «Καλά θα το δεις. Κυριακή κοντή γιορτή!».

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News