Ηράκλειο

Συναντήσεις με πολίτες και συμμετοχή σε εκδηλώσεις για τον Λάμπρο Βαμβακά (pics)

Ο υποψήφιος βουλευτής συναντήθηκε με πολίτες στην Τύλισο, στις Κορφές, στο Λουτράκι και στη Μονή και είχε την ευκαιρία να ακούσει από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν

Ένα πλούσιο σαββατοκύριακο με συμμετοχή σε εκδηλώσεις σημαντικές και επαφές με τους πολίτες είχε την ευκαιρία να περάσει ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Λάμπρος Βαμβακάς.

Ο υποψήφιος βουλευτής συναντήθηκε με πολίτες στην Τύλισο, στις Κορφές, στο Λουτράκι και στη Μονή και είχε την ευκαιρία να ακούσει από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και να καταγράψει τη δυσαρέσκεια τους σε σχέση με την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως τονίζουν σε κάθε ευκαιρία οι πολίτες αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους ενώ δεν λαμβάνονται μέτρα ουσίας για τη στήριξή τους.

Ο κ. Βαμβακάς συμμετείχε σε εκδήλωση που οργάνωσαν στην Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου στην Τύλισο για την πρόληψη του καρκίνου ο Σύλλογος ΕΥ ΖΩ με τον σύλλογο γυναικών “Δίκτυνα” και τον πολιτιστικό σύλλογο του χωριού.

Το απόγευμα της Κυριακής ο υποψήφιος βουλευτής βρέθηκε στο γήπεδο της Τυλίσου όπου εν μέσω πανηγυρισμών η ομάδα της Τυλίσου ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια στην κατηγορία της στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΗ.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια