Ηράκλειο

Μάξιμος Σενετάκης: «Τίποτα δεν μπορεί να ανακόψει την πορεία προς ένα καλύτερο μέλλον» (pics)

O Μάξιμος Σενετάκης διαπίστωσε ότι το έργο υλοποιείται με ταχύτατους ρυθμούς και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της κατασκευάστριας εταιρίας θα μπορούσε να ολοκληρωθεί ακόμα και νωρίτερα από τα συμφωνημένα χρονοδιαγράμματα

«Τίποτα δεν μπορεί να ανακόψει την πορεία προς ένα καλύτερο μέλλον», δήλωσε με αφορμή την επίσκεψή του στο υπό κατασκευή αεροδρόμιο στο Καστέλι ο υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Ηρακλείου Μάξιμος Σενετάκης.

Ο κ. Σενετάκης βρέθηκε για ακόμα μία φορά στο εργοτάξιο του εμβληματικού έργου, όπου ξεναγήθηκε από τον συνάδελφό του μηχανικό και συντονιστή του έργου Γιάννη Σμαραγδάκη για την πορεία των εργασιών. Ο τ. βουλευτής ΝΔ και εκ νέου υποψήφιος διαπίστωσε ότι το έργο υλοποιείται με ταχύτατους ρυθμούς και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της κατασκευάστριας εταιρίας θα μπορούσε να ολοκληρωθεί ακόμα και νωρίτερα από τα συμφωνημένα χρονοδιαγράμματα. 

Για την ολοκλήρωση του έργου που θέτει την Κρήτη σε ακόμα μεγαλύτερη αναπτυξιακή τροχιά και λίγες μέρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου, ο Μάξιμος Σενετάκης εξέφρασε τη σιγουριά για τη νίκη της ΝΔ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τίποτα δεν μπορεί να ανακόψει την πορεία προς ένα καλύτερο μέλλον. Το αποτέλεσμα της κάλπης την ερχόμενη Κυριακή θα το επιβεβαιώσει».

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια