Σε Φορτέτσα, Άγιο Σύλλα και Πρ. Ηλία ο Μάξιμος Σενετάκης (pics)

Κρήτη
Σε Φορτέτσα, Άγιο Σύλλα και Πρ. Ηλία ο Μάξιμος Σενετάκης (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το κλίμα που επικράτησε, στην τελική πλέον ευθεία προς τις κάλπες, ήταν θετικό, με τον κόσμο να εκφράζει τη συμπαράστασή του στον αγώνα

Θέλουμε να επικρατήσει η λογική. Αγωνιζόμαστε για το αυτονόητο! Αυτή ήταν η κουβέντα που επαναλάμβανε ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Ηρακλείου, στην επαφή του με τους ανθρώπους στη Φορτέτσα, τον Άγιο Σύλλα και τον Προφήτη Ηλία που επισκέφθηκε.

Το κλίμα που επικράτησε, στην τελική πλέον ευθεία προς τις κάλπες, ήταν θετικό, με τον κόσμο να εκφράζει τη συμπαράστασή του στον αγώνα.

Οι κάτοικοι υποδέχθηκαν τον Μάξιμο, όπως κάθε φορά, με πλατιά χαμόγελα και ζεστές χειραψίες, εκφράζοντας την συμπαράσταση τους στην προσπάθεια του.

Ο Μάξιμος συναντήθηκε με επαγγελματίες, τοπικούς φορείς καθώς και νέους, τους οποίους προέτρεψε να μείνουν στον τόπο τους για να δημιουργήσουν, καθώς πλέον οι προοπτικές που υπάρχουν για τη χώρα είναι σαφώς καλύτερες από αυτές που αντιμετώπισαν οι νέοι τα προηγούμενοι χρόνια, όπου πολλοί απ αυτούς αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό για μια καλύτερη ζωή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News