Ηράκλειο: Πιάστηκαν την ώρα του… deal με τα ναρκωτικά και προσπάθησαν να ξεφύγουν - Βρήκαν χασίς και «μαγική τρούφα»

Κρήτη
Ηράκλειο: Πιάστηκαν την ώρα του… deal με τα ναρκωτικά και προσπάθησαν να ξεφύγουν - Βρήκαν χασίς και «μαγική τρούφα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από έρευνα στο σπίτι του 20χρονο βρέθηκαν στην κατοχή του κάνναβη και «μαγική τρούφα» με τη βοήθεια του εκπαιδευμένου αστυνομικού σκύλου Μασκ

Στη σύλληψη ενός 21χρονου ημεδαπού προέβησαν, το απόγευμα της Πέμπτης 11 Μαΐου, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (ΠΟΔΙΝ) και Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου για παράβαση του Ν.4139/13 ''περί εξαρτησιογόνων ουσιών'' και του Αρ. 169 Π.Κ. “περί Απείθειας”.

Ειδικότερα κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, εντοπίστηκε ο ανωτέρω ημεδαπός από τα προαναφερόμενα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. να πραγματοποιεί αγοραπωλησία με έτερο 20χρονο ημεδαπό, μιας αυτοσχέδιας συσκευασίας ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 1,8 γραμμαρίων ενώ στη διάρκεια ακινητοποίησης τους, προσπάθησαν να διαφύγουν.

Ακολούθησε νομότυπη έρευνα στην οικεία του 20χρονου, όπου με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. ‘’ΜΑΣΚ’’, βρέθηκαν τα κάτωθι:

-Έξι (06) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες περιέχουσες ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 172,90 γραμμαρίων,

-Μία (01) συσκευασία καπνού τσιγάρου αναμεμιγμένο με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 22,0 γραμμαρίων,

-Ένα (01) πλαστικό τάπερ με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 73,6 γραμμαρίων,

-Δύο (02) πλαστικές συσκευασίες “τρούφας” περιέχουσες ναρκωτική ουσία «μαγική τρούφα» συνολικού μικτού βάρους 26,2 γραμμαρίων,

-Ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με καπνό αναμεμιγμένο με κάνναβη.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανευρεθείσες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών καθώς και ένα (01) τάμπλετ, το χρηματικό ποσό των ογδόντα (80) ευρώ, πέντε (05) λίρες Αγγλίας και ένα (01) δολάριο Η.Π.Α, ενώ αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου και ο έτερος ημεδαπός.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News