Ηράκλειο: Άλλη μια επιτυχία για τον αστυνομικό σκύλο Μάσκ - Ξεσκέπασε 21χρονο με ναρκωτικά και λαθραία τσιγάρα

Κρήτη
Ηράκλειο: Άλλη μια επιτυχία για τον αστυνομικό σκύλο Μάσκ - Ξεσκέπασε 21χρονο με ναρκωτικά και λαθραία τσιγάρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η σύλληψη του 21χρονου έγινε κατά την έξοδό του από την οικία του στο Ηράκλειο

Στη σύλληψη ενός 21χρονου αλλοδαπού προέβησαν, το πρωί της Πέμπτης 11 Μαΐου, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) της Λιμενικής Αρχής Ηρακλείου, για παράβαση του Ν. 4139/13 “περί εξαρτησιογόνων ουσιών” και του Ν. 2960/2001 ''Εθνικός Τελωνειακός Κώδικας''.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών ο 21χρονος εντοπίστηκε από τα ανωτέρω στελέχη, κατά την έξοδο από την οικία του στο Ηράκλειο, να κατέχει μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη ινδική κάνναβη μικτού βάρους 1γρ.

Στη συνέχεια, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα με συνδρομή αστυνομικού σκύλου “ΜΑΣΚ” στην οικία του ανωτέρω, όπου βρέθηκαν επιπλέον 50 πακέτα τσιγάρα και 13 συσκευασίες καπνού, στερούμενα στο σύνολό τους τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.

Επιπροσθέτως, σε παρακείμενο εγκαταλελειμμένο κτίριο, το οποίο ο 21χρονος χρησιμοποιούσε ως χώρο απόκρυψης ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες τρεις (03) νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη ινδική κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 159γρ.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες, ενώ τα λαθραία καπνικά προϊόντα πρόκειται να παραδοθούν στο Τελωνείο Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News