Χερσόνησος: Σε απόγνωση οι καταστηματάρχες - Τουρίστες βλέπουν αλλά… όχι και πελάτες (vid)

Κρήτη
Χερσόνησος: Σε απόγνωση οι καταστηματάρχες - Τουρίστες βλέπουν αλλά… όχι και πελάτες (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τουρίστες βλέπουν, αλλά όχι και πελάτες, οι ιδιοκτήτες καταστημάτων σε περιοχές όπως η Χερσόνησος - Η έναρξη της σεζόν δεν συνοδεύεται από ανάλογες εισπράξεις παρά τις προσδοκίες που δημιούργησαν οι προβλέψεις για μία χρυσή σεζόν για τον ελληνικό τουρισμό όπως εξηγούν προβληματισμένοι.

Αιφνιδιασμό, αλλά και «παγωμάρα» προκαλεί η μηδαμινή αγοραστική κίνηση, στην περιοχή της Χερσονήσου. Οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων εξηγούν, ότι οι δρόμοι μπορεί να φαίνονται γεμάτοι από τουρίστες, όμως τα ταμεία των καταστημάτων κάνουν δύσκολα σεφτέ. Αφού οι βόλτες στην αγορά σπάνια συνδυάζονται από αγορές.

Η έναρξη της σεζόν ουδόλως  συνοδεύεται από ανάλογες εισπράξεις παρά τις προσδοκίες που δημιούργησαν οι προβλέψεις για μία χρυσή σεζόν για τον ελληνικό τουρισμό, επιβεβαιώνει στο neakriti.gr και την ΚΡΗΤΗ TV, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου στη περιοχής, χωρίς κανείς να μπορεί αν εξηγήσει πώς μετά από ένα θετικό ξεκίνημα των προηγούμενο μήνα, μπήκε φρένο στη δραστηριότητα των εμπορικών επιχειρήσεων.

Τη στιγμή μάλιστα που ωθούμενες από τις προγνώσεις και το κλίμα ενθουσιασμού, επένδυσαν για να προμηθευτούν ανάλογες ποσότητες εμπορευμάτων

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News