Γιάννης Σέγκος: Με θλίβει η στάση της αντιπολίτευσης - Δεν στέκεται στο ύψος των περιστάσεων

Ηράκλειο
Γιάννης Σέγκος: Με θλίβει η στάση της αντιπολίτευσης - Δεν στέκεται στο ύψος των περιστάσεων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Σέγκος για τη στάση της αντιπολίτευσης να καταψηφίσει την πρότασή που αφορά στην πρόσληψη προσωπικού

«Η στάση της αντιπολίτευσης να καταψηφίσει την πρότασή μας για πρόσληψη συμβασιούχων που θα καλύψουν επείγουσες ανάγκες δείχνει την πλήρη απουσία της αντιπολίτευσης για την αντιμετώπιση των αναγκών της κοινωνίας»

Με αφορμή την καταψήφιση από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, της πρότασης που κατέθεσε η δημοτική αρχή Χερσονήσου για την πρόσληψη συμβασιούχων που θα καλύψουν επείγουσες ανάγκες του Δήμου, ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η στάση της αντιπολίτευσης να καταψηφίσει την αναμόρφωση του προϋπολογισμού μέσω της οποίας μπορεί να γίνει πρόσληψη προσωπικού, δείχνει την πλήρη απουσία της αντιπολίτευσης για την αντιμετώπιση των αναγκών της κοινωνίας, υποκινούμενη από μικροπολιτικά συμφέροντα, λόγω και των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών. Μετά την αποχώρηση των 18 υπαλλήλων των οποίων έληξε η οχτάμηνη σύμβασή τους αλλά και 25 ακόμη με συμβάσεις covid, κρίνουμε απαραίτητη την πρόσληψη συμβασιούχων που θα καλύψουν επείγουσες ανάγκες, λόγω και της έναρξης της τουριστικής περιόδου. Χαρακτηριστικό των αναγκών που υπάρχουν αποτελεί το γεγονός της παράτασης κήρυξης σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης του Δήμου Χερσονήσου για έξι επιπλέον μήνες.

Με θλίβει η στάση της αντιπολίτευσης η οποία δεν στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και επιμένει να λειτουργεί όχι με βάση το συμφέρον του τόπου μας αλλά σύμφωνα με ιδιοτελείς σκοπούς. Η δημοτική αρχή και το σύνολο του προσωπικού του Δήμου Χερσονήσου δεν θα σταματήσουμε να δουλεύουμε καθημερινά, υπηρετώντας τον τόπο μας. Για όσους επιλέγουν τακτικές “τρικλοποδιάς”, ας αναλάβουν τις ευθύνες τους και ας απολογηθούν στην τοπική κοινωνία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News