Συγκίνησε το δράμα του 37χρονου Ηρακλειώτη που κινδυνεύει να του κόψουν το ρεύμα - Δέχθηκε δύο κλήσεις για δουλειά

Κρήτη
Συγκίνησε το δράμα του 37χρονου Ηρακλειώτη που κινδυνεύει να του κόψουν το ρεύμα - Δέχθηκε δύο κλήσεις για δουλειά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πλευρό του η Επιτροπή Αλληλεγγύης και αμέσως τον πήραν για να του προσφέρουν δουλειά μετά το ρεπορτάζ του neakriti.gr

Σε καλό δρόμο βρίσκεται από χθες Τετάρτη 10 Μαΐου, από το πρώτο λεπτό ανάρτησης της ιστορίας του στο neakriti.gr, η προσπάθεια του 37χρονου άνεργου συνανθρώπου μας Α.Κ. να καταφέρει να βρει λύση στο πρόβλημα του υπέρογκου λογαριασμού άνω των 4.000 ευρώ στο ρεύμα. Μάλιστα, από τη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε το δράμα του, φαίνεται πως μετά από 6 χρόνια ανεργίας, θα μπορέσει να βρει δουλειά, αφού ήρθαν σε επικοινωνία με το κινητό του τηλέφωνο για να του προσφέρουν δουλειά και να μπορέσει έτσι να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του, σε πρώτη φάση δύο συνάνθρωποι μας, με τους οποίους σήμερα θα συναντηθεί για να κουβεντιάσει μαζί τους!

Αμέσως μόλις το δράμα του Ηρακλειώτη συνανθρώπου μας ήρθε στη δημοσιότητα, επικοινώνησε μαζί του και εκπρόσωποι της Επιτροπής Αλληλεγγύης της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου που απόψε θα τον επισκεφτούν στο πατρικό σπίτι όπου, δυστυχώς, ο άνθρωπος αυτός, ζει κάτω από άθλιες συνθήκες, οι οποίες και δυσκόλεψαν, όταν έχασε και τους δύο του γονείς. Η μητέρα του, μάλιστα, "έφυγε" από καρκίνο το 2019 και αυτή ήταν για τον ίδιο μια μεγάλη απώλεια, καθώς έμεινε μόνος του και αντιμέτωπος με τις μεγάλες δυσκολίες της ζωής του, που έπρεπε να βρει το κουράγιο να ξανασταθεί στα πόδια του για να τις αντιμετωπίσει.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Α.Κ. από τότε που έχασε τη βασική δουλειά του σε μεταφορική εταιρεία, δεν έχει ξαναβρεί δουλειά με κανονικό ωράριο, αλλά μέσα από τα μεροκάματα που κάνει, πασχίζει να τα βγάλει πέρα και να ξανασταθεί στα πόδια. Μία ανάλογη δουλειά όπως μας είπε, του προσφέρεται τώρα, μεταξύ των δύο προτάσεων που δέχτηκε από την πρώτη στιγμή της ανάρτησης.

Όσο για την Επιτροπή Αλλυλεγγύης, όπως έχει κάνει και σε άλλες ανάλογες περιπτώσεις, θα ξεκινήσει τώρα τον αγώνα δίπλα στον 37χρονο, προκειμένου να πειστεί ο πάροχος του ρεύματος να προχωρήσει σε καλύτερο διακανονισμό. "Εγώ δεν ζητάω ελεημοσύνες. Ούτε ζητάω να μου χαρίσουν τα χρήματα που τους χρωστάω. Αλλά να μου κάνουν μια καλύτερη ρύθμιση για να μπορέσω να πληρώσω. Μου ζητούν τα 50%. Πώς θα το δώσω χωρίς μια σταθερή δουλειά;”. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο neakriti.gr: «Ζω με ένα συσσίτιο από την εκκλησία του Αϊ Γιάννη Χωστού και έτσι μπορώ να βρίσκω ένα κομμάτι ψωμί».

Φαίνεται λοιπόν να εξελίσσεται θετικά η ιστορία του 37χρονου και αναμένονται θετικές εξελίξεις στη ζωή του, μετά από έξι δύσκολα χρόνια, που πέρασε χωρίς μια σταθερή δουλειά. Η σημερινή μέρα θα είναι καθοριστική για όλες αυτές τις εξελίξεις, καθώς ο ίδιος ξεκαθαρίζει ότι ζητάει βοήθεια από τον κόσμο, πρωτίστως μέσα από την προσφορά μίας σταθερής εργασίας, κάτι που ευτυχώς δείχνει να πραγματοποιείται, μετά την τεράστια απήχηση που προκάλεσε η δημοσίευση μέσα από το neakriti.gr.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News