default-image

Περιοδεία υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ σε Τυμπάκι, Πηγαϊδάκια και Γέργερη (pics)

Κρήτη
Περιοδεία υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ σε Τυμπάκι, Πηγαϊδάκια και Γέργερη (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O Μανώλης Συντυχάκης, η Γενοβέφα Χουστουλάκη και ο Μιχάλης Σφακιανάκης περιόδευσαν και μίλησαν στο Τυμπάκι, τα Πηγαϊδάκια και τη Γέργερη

Περιοδεία πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΚΚΕ με υποψήφιους βουλευτές του ΚΚΕ στον νομό Ηρακλείου σε χωριά του δήμου Φαιστού και του δήμου Γόρτυνας τις προηγούμενες μέρες. Συγκεκριμένα, ο Μανώλης Συντυχάκης, η Γενοβέφα Χουστουλάκη και ο Μιχάλης Σφακιανάκης περιόδευσαν και μίλησαν στο Τυμπάκι, τα Πηγαϊδάκια και τη Γέργερη. Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ τόνισαν στις ομιλίες τους:

«Καλούμε στις επερχόμενες εκλογές, ο λαός να κάνει το βήμα. Να μην τσιμπήσει από την παροχολογία των αστικών κομμάτων που έχουν το θράσος να εξαγγέλλουν ανάπτυξη για όλους, όταν έχουν σπείρει φτώχεια και εξαθλίωση στον λαό».

Επίσης, τόνισαν ότι «η ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ομονοούν στο υπερμνημόνιο του Ταμείου Ανάκαμψης με το οποίο, μέχρι το 2026, όποια κυβέρνηση και αν σχηματιστεί θα προωθήσει αντιλαϊκά προαπαιτούμενα, όπως τα ματωμένα πρωτογενή πλεονάσματα του 2,5%.

Αυτό σημαίνει περισσότεροι φόροι, που θα πέσουν στην πλάτη του εργαζόμενου λαού, σημαίνει μείωση δαπανών σε Παιδεία, Υγεία και εκτέλεση των 700 χιλιάδων πλειστηριασμών».

Την ίδια ώρα, θύμισαν ότι «το ΚΚΕ κατέθεσε το προηγούμενο διάστημα, προτάσεις νόμου και τροπολογίες για επαναφορά 13ου 14ου μισθού και συντάξεων, για κατάργηση των ειδικών φόρων, τις οποίες δεν αποδέχτηκε ούτε η ΝΔ, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε το ΠΑΣΟΚ.

Το δίλημμα δεν είναι ποια κυβέρνηση θα συνεχίσει να τσακίζει τον λαό, αλλά αν ο λαός θα κάνει την έκπληξη να ισχυροποιήσει το ΚΚΕ, που είναι δύναμη ανάσχεσης της αντιλαϊκής πολιτικής και δύναμη προοπτικής για τον λαό και τη νεολαία. Και ο λαός της Μεσαράς έχει βιώσει από πρώτο χέρι τι σημαίνει να δουλεύεις περισσότερο και να κερδίζεις λιγότερα. Η ενίσχυση του ΚΚΕ αποτελεί εγγύηση στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο. Με το ψηφοδέλτιο στο χέρι, με τις θέσεις μας και το δίκιο του λαού στο προσκήνιο, δεν αφήνουμε κανέναν λαϊκό άνθρωπο που να μην καλεστεί σε αυτό το προσκλητήριο για την ενίσχυση του ΚΚΕ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News