Μπαριτάκης: «Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής είναι το μόνο κόμμα που προτάσσει το συμφέρον των πολλών» (pics)

Κρήτη
Μπαριτάκης: «Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής είναι το μόνο κόμμα που προτάσσει το συμφέρον των πολλών» (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής συζήτησε με τους κατοίκους για την καθημερινότητά τους και τα προβλήματα που τους απασχολούν

Στους Κουνάβους, στον Καρδουλιανό, στο Καταλαγάρι και στις Αρχάνες περιόδευσε ο κ. Παύλος Μπαριτάκης, που συνεχίζει να βρίσκεται κοντά στο πλευρό των κατοίκων του νομού Ηρακλείου, ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής συζήτησε με τους κατοίκους για την καθημερινότητά τους και τα προβλήματα που τους απασχολούν, με τους ίδιους να του εκφράζουν την αγωνία τους για τις δυσκολίες της καθημερινότητας, τις αυξήσεις στα βασικά αγαθά, τα καύσιμα και φυσικά το ενεργειακό κόστος.

Αυτό που τέθηκε επί τάπητος επίσης ήταν πως δεν έχει γίνει καμία παρέμβαση για τη μείωση ΦΠΑ και τη μείωση του ειδικού φόρου στα καύσιμα, αλλά η ανισότητα που υπάρχει στην εφαρμογή του Μεταφορικού Ισοδυνάμου σε σχέση με άλλα νησιά.

Ο κ. Μπαριτάκης από την πλευρά σημείωσε ότι οι πολίτες γνωρίζουν ότι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής είναι το μόνο κόμμα που προτάσσει το συμφέρον των πολλών και πως στις εκλογές της 21ης Μαΐου θα απαντήσουν για όλα αυτά τα άλυτα ζητήματα, με την ψήφο τους,  κάνοντας πράξη το μήνυμα του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής που θέλει ξανά την κοινωνία στο προσκήνιο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News