default-image

Ο «πόλεμος» της λακκούβας: Γυναίκα καλύπτει με πέτρες «επικίνδυνη» τρύπα έξω από το σπίτι της (pics)

Κρήτη
Ο «πόλεμος» της λακκούβας: Γυναίκα καλύπτει με πέτρες «επικίνδυνη» τρύπα έξω από το σπίτι της (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην περιοχή του Μασταμπά, όπου γίνεται κάθε Τετάρτη η λαϊκή, η γυναίκα έβαζε πέτρες στην τρύπα πρωί-πρωί για να καλύψει τη λακκούβα

Σκασμένα λάστιχα, αχρηστευμένα αμορτισέρ αλλά και άλλα μέρη αυτοκινήτων είναι μερικά μόνο από τα προβλήματα των δρόμων του Ηρακλείου που εξαιτίας του κακού οδοστρώματος μπορεί να δυσκολέψουν την καθημερινότητα των πολιτών.

Το βασικότερο όλων βέβαια είναι η επικινδυνότητα που «κρύβουν» οι γνωστές μας λακκούβες για τους πεζούς, αλλά και τα αυτοκίνητα και κυρίως τα δίκυκλα, με τα ατυχήματα που έχουν καταγραφεί να μην είναι λίγα.

Σήμερα Τετάρτη το πρωί μια γυναίκα προσπάθησε να δώσει λύση στο πρόβλημα που δημιουργεί μια τέτοια λακκούβα, που δυσκολεύει την καθημερινότητα των περιοίκων - να σημειωθεί ότι στην περιοχή υπάρχουν πολλές – με έναν δικό της τρόπο.

Στην περιοχή του Μασταμπά, όπου γίνεται κάθε Τετάρτη η λαϊκή, η γυναίκα έβαζε πέτρες στην τρύπα πρωί-πρωί για να καλύψει τη λακκούβα όπου έπεφταν και «χτυπούσαν» τα αυτοκίνητα γιατί τα νερά που εκσφενδόνιζαν τα λάστιχα των οχημάτων έμπαιναν στην κυριολεξία μέσα στο σπίτι της.

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες με τη γυναίκα, 20 μέτρα από τον χώρο της λαϊκής, η οποία με τα χέρια της «κλείνει» τη λακκούβα γυναίκα τοποθετώντας πέτρες...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News