Φραγκίσκος Παρασύρης από το Αστυνομικό Μέγαρο: Η Ελληνική Αστυνομία πυλώνας της κοινωνίας

Κρήτη
Φραγκίσκος Παρασύρης από το Αστυνομικό Μέγαρο: Η Ελληνική Αστυνομία πυλώνας της κοινωνίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Φραγκίσκος Παρασύρης επισκέφτηκε σήμερα την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου βρέθηκε σήμερα ο Φραγκίσκος Παρασύρης, Υπ. Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. Σε κατ’ ιδίαν συνάντηση, με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου Ταξίαρχο Νίκο Σπυριδάκη, ο Φραγκίσκος Παρασύρης ενημερώθηκε για την υπηρεσιακή δράση της Ελληνικής Αστυνομίας Ηρακλείου, τονίζοντας πως «το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας αποτελεί πυλώνα της δημοκρατίας και της κοινωνίας.

Οι αστυνομικοί επιτελώντας στο ακέραιο το καθήκον τους, προσφέρουν υψηλές υπηρεσίες στους πολίτες. Ως ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής τονίζουμε πως η πολιτεία οφείλει να στηρίξει ακόμα πιο αποφασιστικά το έργο των αστυνομικών μέσα από την επίλυση των εργασιακών και θεσμικών ζητημάτων, αλλά και με την αναβάθμιση των τεχνικών μέσων που απαιτούνται για την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας της Αστυνομίας».

Στη συνέχεια ο Φραγκίσκος Παρασύρης συναντήθηκε με τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών και τους εκπροσώπους της στο Ηράκλειο, όπου ενημερώθηκε από τα μέλη της Ένωσης για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν. Ο Φραγκίσκος Παρασύρης, εξέφρασε τα συγχαρητήριά του σε όλα τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς ιδιαίτερα κατά την καλοκαιρινή περίοδο με τα εκατομμύρια των ξένων επισκεπτών στο νησί, καταφέρνουν και εδραιώνουν το αίσθημα της ασφάλειας σε όλο το Ν. Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News