Επιχειρηματίες και κάτοικοι στην 62 Μαρτύρων «αγκάλιασαν» τον Μάξιμο Σενετάκη (pics)

Κρήτη
Επιχειρηματίες και κάτοικοι στην 62 Μαρτύρων «αγκάλιασαν» τον Μάξιμο Σενετάκη (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο κ. Σενετάκης συνομίλησε με κατοίκους και επιχειρηματίες της περιοχής, οι οποίοι για ακόμα μία φορά εξέφρασαν την πολύτιμη συμπαράστασή τους στον προεκλογικό του αγώνα

Καλή διάθεση, χαμόγελα και θερμή στήριξη από τους Ηρακλειώτες που μένουν και δραστηριοποιούνται επί της Λεωφόρου 62 Μαρτύρων εισέπραξε ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Μάξιμος Σενετάκης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του για να μοιράσει ο ίδιος τα προεκλογικά του φυλλάδια.

Ο κ. Σενετάκης συνομίλησε με κατοίκους και επιχειρηματίες της περιοχής, οι οποίοι για ακόμα μία φορά εξέφρασαν την πολύτιμη συμπαράστασή τους στον προεκλογικό του αγώνα και στάθηκαν στο πλευρό του. Οι δυνατές και γεμάτες σιγουριά χειραψίες, οι αγκαλιές και τα ενθαρρυντικά λόγια κυριάρχησαν για τον «δικό» τους Μάξιμο, που πολλάκις κατά την κοινοβουλευτική του πορεία τους έχει ακούσει και έχει συνδράμει στην επίλυση προβλημάτων.

Μάλιστα, ο ίδιος ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου με τη Νέα Δημοκρατία "όργωσε", όπως άλλωστε συνηθίζει, κάθε επιχείρηση, συνομιλώντας με εργαζομένους και κατοίκους της περιοχής. Η δυναμική του Μαξίμου και η αποδοχή του από τον κόσμο επιβεβαιώθηκε και σ' αυτή την περίπτωση.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News