Ηράκλειο

Πλήθος κόσμου στην κεντρική ομιλία του Γιάννη Μανουρά στο Αρκαλοχώρι (pics)

Eιδική αναφορά στην περιοχή και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ειδικά μετά από τον μεγάλο καταστροφικό σεισμό που έπληξε το Αρκαλοχώρι έγινε από τον υποψήφιο βουλευτή Ηρακλείου

Την κεντρική του ομιλία στο Αρκαλοχώρι πραγματοποίησε ο Γιάννης Μανουράς, υποψήφιος βουλευτής στο Ηράκλειο με τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε αναφορά στην επιλογή του Γιάννη Μανουρά να κατέβει υποψήφιος στο Ηράκλειο με τον ΣΥΡΙΖΑ και στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα, αναπτύχθηκαν οι βασικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ όπως παρουσιάζονται στα 11 άρθρα του Συμβολαίου Αλλαγής, ενώ υπήρξε ειδική αναφορά στην περιοχή και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ειδικά μετά από τον μεγάλο καταστροφικό σεισμό που έπληξε το Αρκαλοχώρι.

Τέλος, ο Γιάννης Μανουράς κάλεσε τους παρευρισκόμενους να στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις την προσπάθεια για Πολιτική Αλλαγή, προκειμένου «να πάρουμε τη χαμένη αξιοπρέπειά μας πίσω», όπως χαρακτηριστικά είπε.

 Επίσκεψη στους σεισμόπληκτους και περιοδεία στα χωριά της Βιάννου

 Κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας είχε προηγηθεί η επίσκεψη στους σεισμόπληκτους του Αρκαλοχωρίου, όπου έγινε συζήτηση για τα προβλήματα που υπάρχουν και τις λύσεις που δεν δίνονται.

Η μέρα είχε ξεκινήσει με την περιοδεία του Γιάννη Μανουρά στη Βιάννο.

Πρώτη στάση το Δημαρχείο, όπου ο Γιάννης Μανουράς πραγματοποίησε συνάντηση με τον δήμαρχο Βιάννου κ. Μηνά Σταυρακάκη.

Συνέχεια με περιοδεία στα χωριά της περιοχής και επαφές με κατοίκους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με έμφαση στα σοβαρά θέματα που απασχολούν τον αγροκτηνοτροφικό τομέα, την ακρίβεια και την υγεία.

Τέλος, σε δήλωση του ο Γιάννης Μανουράς ανέφερε ότι «ζούμε σε έναν πλούσιο τόπο σε γη, παράγουμε τα καλύτερα προϊόντα και διαθέτουμε το καλύτερο και πιο φιλότιμο ανθρώπινο δυναμικό. Είναι κρίμα να μην μοιραζόμαστε όλοι μαζί τα πλούτη αυτής της γης, γιατί κάποιοι επιλέγουν να τα "απολαμβάνουν" οι λίγοι, οι "άριστοι"».

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια