2ο Γυμνάσιο Ηρακλείου: Αναστολή των κινητοποιήσεων για τον διευθυντή μέχρι... νεωτέρας - Ποιους όρους θέτουν οι μαθητές

Κρήτη
2ο Γυμνάσιο Ηρακλείου: Αναστολή των κινητοποιήσεων για τον διευθυντή μέχρι... νεωτέρας - Ποιους όρους θέτουν οι μαθητές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το 15μελές μαθητικό συμβούλιο του 2ου Γυμνασίου αποφάσισε να αναστείλει της κινητοποιήσεις μέχρι τη Δευτέρα 15/5 ώστε να βρεθεί μια λύση σχετικά με την παραμονή του διευθυντή κ. Χουρσανίδη

Ανέστειλαν την κατάληψη του σχολείου τους, που διήρκεσε 4 ημέρες, οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου, που όμως προειδοποιούν ότι εάν δε βρεθεί μια λύση σχετικά με την παραμονή του διευθυντή τους στο σχολείο θα επανακαθορίσουν τη στάση τους από την ερχόμενη βδομάδα.

Όπως αναφέρουν οι ίδιοι οι μαθητές, «σήμερα Δευτέρα 8/5/23 το 15μελές μαθητικό συμβούλιο του 2ου Γυμνασίου αποφάσισε να αναστείλει της κινητοποιήσεις μέχρι τη Δευτέρα 15/5/2023 και να σταματήσει την κατάληψη που επικρατούσε στο 2ο Γυμνάσιο έπειτα από 4 συνεχόμενες μέρες, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την καλή διάθεση και την πρόθεσή του να συζητήσει με την καινούργια διευθύντρια του σχολείου και τον διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου ώστε να βρεθεί μια λύση  σχετικά με την παραμονή του διευθυντή μας κυρίου Χουρσανίδη.

Για αυτό καλούμε σε μια φιλική συνάντηση τη νέα διευθύντρια με παρουσία του διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μαζί με μια επιτροπή μαθητών του 2ου Γυμνασίου μέχρι την Παρασκευή 12/5/2023».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News