ΣΥΡΙΖΑ: Αισιοδοξία για τα αποτελέσματα των εκλογών - Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του κόμματος (vid)

Κρήτη
ΣΥΡΙΖΑ: Αισιοδοξία για τα αποτελέσματα των εκλογών - Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του κόμματος (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο συντονιστής του κόμματος στο Ηράκλειο έστειλε μήνυμα ελπίδας προς τους ψηφοφόρους του κόμματος πως αναμένεται μεγάλη νίκη του κόμματος στις επικείμενες εκλογές, ενώ έκανε λόγο για το κοινωνικό συμβόλαιο που ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας πως είναι η προγραμματική συμφωνία για την επόμενη μέρα με τις άλλες υγιείς πολιτικές δυνάμεις

  • Αισιοδοξία στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ για τα αποτελέσματα των εκλογών
  • Δ. Κλαράκης: Είναι ένα ψηφοδέλτιο νίκης και ελπίδας

Συνέντευξη Τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ και παρουσίαση του ψηφοδελτίου του κόμματος πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί με το «παρών» να δίνουν όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος εκτός της Φαίδρα Καρούτσου που βρισκόταν εκτός Κρήτης.

Ο συντονιστής του κόμματος στο Ηράκλειο έστειλε μήνυμα ελπίδας προς τους ψηφοφόρους του κόμματος πως αναμένεται μεγάλη νίκη του κόμματος στις επικείμενες εκλογές, ενώ έκανε λόγο για το κοινωνικό συμβόλαιο που ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας πως είναι η προγραμματική συμφωνία για την επόμενη μέρα με τις άλλες υγιείς πολιτικές δυνάμεις.

Ειδικότερα παρουσιάστηκε σήμερα το ψηφοδέλτιο  του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο Ηράκλειο στη Λότζια με το «παρών» να δίνουν όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές εκτός της δικηγόρου Φαίδρας Καρούτσου που βρισκόταν στην Αθηνά για κομματική εκδήλωση. Ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Ηρακλείου, Δημήτρης Κλαράκης  έκανε λόγο στη συνέντευξη Τύπου για ένα ψηφοδέλτιο νίκης στη συνέντευξη Τύπου.

«Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  είναι η  ικανή και αναγκαία συνθήκη ώστε να προκύψει προοδευτική κυβέρνηση στις 21 Μάϊου που θα βάλει τέλος στο δεξιό κατήφωρο. Καλούμε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες να βάλουν ένα τέλος στο γκρίζο, στην ανασφάλεια, στο φόβο, στη δυστοκία του κ. Μητσοτάκη και να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες  και με την ψήφο τους να δώσουν ισχυρή εντολή στην πολιτική αλλαγή» είπε.

Μάλιστα ο κ. Κλαράκης μεταξύ άλλων υποστήριξε πως το  «συμβόλαιο» που υποστήριξε με θέρμη ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ πριν λίγα εικοσιτετράωρα αποτελεί τη βάση για την προγραμματική βάση συζήτησης με τις άλλες πολιτικές δυνάμεις την επόμενη μέρα. Όπως διεμήνυσε: «Αυτή είναι η προγραμματική βάση πάνω στην οποία θα καλέσουμε την επομένη μέρα των εκλογών με την ισχυρή εντολή του ελληνικού λαού να συμφωνήσουν οι προοδευτικές δυνάμεις ανοιχτά, διάφανα  για μια κυβέρνηση σταθερής και μακράς πνοής»

Οι υποψήφιοι βουλευτές είναι: Αρμουτάκης Γιώργος (πρώην δήμαρχος Φαιστού), Βαρδάκης Σωκράτης (βουλευτής, υπάλληλος ΕΛΤΑ), Ηγουμενίδης Νίκος, (βουλευτής, γιατρός), Καμπουράκη Χρυσάνθη (φιλόλογος), Καρούτσου Φαίδρα (δικηγόρος),Μακρή Κορνηλία (γιατρός), Μαμουλάκης Χάρης (βουλευτής, πολιτικός μηχανικός), Μανουράς Γιάννης (οικονομολόγος), Μαρή Μαρία, αρχαιολόγος Σμπώκος Βασίλης  (αγροτοκτηνοτρόφος), Τσουκαλά Κατερίνα (διεθνολόγος).

«Είναι ένα ψηφοδέλτιο νίκης και ελπίδας. Είναι ένα ψηφοδέλτιο ανανέωσης, διεύρυνσης και απεύθυνσης προς όλους τους δημοκρατικούς πολίτες με 11 άξιους υποψηφίους με έργο, πορεία και κοινωνική πολιτική αναφορά» υπογράμμισε ο κ. Κλαράκης στη συνέντευξη Τύπου.

Το ψηφοδέλτιο του Ηρακλείου αποτυπώνει και την ανανέωση που είχε εξαγγείλει ο Αλέξης Τσίπρας στις εκλογές του 2019 αφού ενσωματώνει και τους νυν βουλευτές και άξιους άνδρες και γυναίκες οι οποίοι αντιπροσωπεύουν στο έπακρο την τοπική κοινωνία. Αυτό υποστήριξε ο Δημήτρης Κλαράκης ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαστε στην τελική ευθεία για τις κάλπες που θα κρίνουν το αύριο, την πορεία της Ελλάδας, της κοινωνίας και τις δικές μας ζωές. Από τη μία πλευρά, υπάρχει το δικό μας ψηφοδέλτιο που είναι ρεαλιστικό και προοδευτικό με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του και από την άλλη πλευρά, υπάρχει ένα αντιδραστικό, συντηρητικό, οπισθοδρομικό σχέδιο που εξυπηρετεί τα μεγάλα συμφέροντα και αδιαφορεί για  την κοινωνία»

Μήνυμα στους αναγνώστες της «ΝΚ»

Τέλος, ο Δημήτρης Κλαράκης έστειλε αποκλειστικό μήνυμα προς τους αναγνώστες της «ΝΚ» όπου ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ καλεί όλους τους ψηφοφόρους να συμμετάσχουν στην πολιτική αλλαγή του τόπου.

«Ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε το νέο κοινωνικό συμβόλαιο, που είναι ένα συμβόλαιο αλλαγής με 11 άρθρα που αποτελούν τη βάση μιας προγραμματικής σύγκλισης με σκοπό να δημιουργηθεί μια προοδευτική κυβέρνηση. Καλούμε τους Έλληνες πολίτες στις 21 Μάϊου να συνυπογράψουν  και να προσυπογράψουν αυτό το συμβόλαιο  με τη ψήφο τους στην κάλπη για μια μεγάλη πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος για να ανασάνει και τελειώσει ο δεξιός κατήφορος. Το ψηφοδέλτιο μας αποτελείται από 11 άξιους με κοινωνικές και πολιτικές αναφορές συντρόφους και συντρόφισσες που δίνουν τη μάχη όχι για την προσωπική τους εκλογή αλλά για τη ανατροπή ενός αδυσώπητου και σκληρού καθεστώτος που έχει λυγίσει την Ελλάδα και έχει κάμψει τους Έλληνες. Οι νέοι πρέπει να κατέβουν να ψηφίσουν και να μην αφήσουν να διαμορφώσουν κάποιους άλλους το μέλλον χωρίς αυτούς και είμαι απόλυτα βέβαιος για μια μεγάλη και καθαρή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ ώστε την επόμενη μέρα να έχουμε μια προοδευτική κυβέρνηση που θα δώσει αισιοδοξία και πνοή στον ελληνικό λαό», σημείωσε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News