Ηράκλειο: Απαράδεκτες εικόνες στο «σούπερ» ταρτάν του Σταδίου Ελευθερίας - Μεγαλώνουν επικίνδυνα οι τρύπες και οι λακκούβες (vid)

Κρήτη
Ηράκλειο: Απαράδεκτες εικόνες στο «σούπερ» ταρτάν του Σταδίου Ελευθερίας - Μεγαλώνουν επικίνδυνα οι τρύπες και οι λακκούβες (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε Γιοφύρι της Άρτας έχει εξελιχθεί η αποκατάσταση των κακοτεχνιών στο ταρτάν στο Στάδιο Ελευθερίας στο Ηράκλειο, καθώς έχουν περάσει ήδη δύο χρόνια από τότε που καταγράφηκαν οι πρώτες εικόνες ντροπής και μάλιστα έξι μήνες μετά την παράδοση του έργου
  • Γιοφύρι της Άρτας η αποκατάσταση των κακοτεχνιών
  • Από στολίδι... σε στάδιο υπό εγκατάλειψη
  • Στα χαρακώματα οι αθλητές για την εικόνα της εγκατάστασης
  • Απαράδεκτο ταρτάν που βάζει σε κίνδυνο την ασφάλεια των αθλητών
  • Προεκλογικά πυροτεχνήματα τα περί αποκατάστασης
  • Απαράδεκτες εικόνες στο σούπερ ταρτάν όπως το πολυδιαφήμιζαν κυβερνητικά στελέχη, καθώς οι τρύπες μεγαλώνουν επικίνδυνα όπως και οι λακκούβες στο ταρτάν στίβου στο Στάδιο Ελευθερίας, με όλους όσους αθλούνται να κινδυνεύουν με τραυματισμό.

    Το έργο της αποκατάστασης των κακοτεχνιών του ταρτάν έχει μετατραπεί σε Γιοφύρι της Άρτας, καθώς τον Μάιο του 2020 έκλεισε το ιστορικό στάδιο για να αντικατασταθεί το ταρτάν, με τον υφυπουργό Αθλητισμού να δηλώνει: «Φτιάχνουμε ένα στολίδι» και το έργο να ολοκληρώνεται τον Οκτώβριο του 2020.

    Όμως λίγους μήνες αργότερα, το ταρτάν άρχισε να κόβεται, με τις κακοτεχνίες να πυροδοτούν σφοδρές αντιδράσεις από τους αθλητές και τη δυσαρέσκεια της διοίκησης του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου, που τόνιζε ότι δεν θα παραλάβουν το έργο αν το αποτέλεσμα δεν είναι τέλειο.

    Τον Φεβρουάριο του 2022, σκάει ξανά το Ταρτάν, ενώ τον Φεβρουάριο του 2023, το Διοικητικό Εφετείο Χανίων απέρριψε την αίτηση του εργολάβου περί αναστολής εκτέλεσης της έκπτωσης του λόγω κακοτεχνιών στην αντικατάσταση του Ταρτάν.

    Από την Άνοιξη του 2021 οπότε υπήρξαν οι πρώτες εικόνες ντροπής μέχρι και σήμερα, το ταρτάν παραμένει στη θέση του, με τους αθλητές να κάνουν ζιγκ ζαγκ για να αποφύγουν τις παγίδες ατυχήματος.  Αντιθέτως, τα πράγματα κυλούν ομαλά για τους αθλητές των ρίψεων…

    Κόστισε αρκετές χιλιάδες ευρώ, ενώ το συνολικό κόστος του έργου εκτιμάται ότι θα αυξηθεί λόγω και του αυξημένου κόστους των υλικών!

    Ακόμα και οι δηλώσεις περί δρομολόγησης της αποκατάστασης του ταρτάν πριν την προκήρυξη των εκλογών έπεσαν στο κενό καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ακόμα προχωρά η διαδικασία της αντικατάστασης του επόμενου μειοδότη του εν λόγω διαγωνισμού ώστε να ολοκληρωθεί το έργο. Τα συμπεράσματα δικά σας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News