Ηράκλειο: Μάζευαν τα λάδια από τον δρόμο με ρούχα - «Μπάχαλο» στις υπηρεσίες

Ηράκλειο
Ηράκλειο: Μάζευαν τα λάδια από τον δρόμο με ρούχα - «Μπάχαλο» στις υπηρεσίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιος τελικά ήταν υπεύθυνος να μαζέψει τα λάδια που έπεσαν στο οδόστρωμα - Χάρη στους πολίτες δεν θρηνήσαμε θύματα

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης, 4 Μαΐου, σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της πόλης του Ηρακλείου, καθώς άγνωστο πώς, χύθηκαν λάδια στο οδόστρωμα.

Σύμφωνα με μαρτυρία, κάτοικοι της περιοχής όταν αντιλήφθηκαν τα λάδια έσπευσαν άμεσα στο σημείο, ώστε να αποφευχθεί κάποιο τροχαίο ατύχημα, ρυθμίζοντας οι ίδιοι για αρκετή ώρα την κυκλοφορία, ενώ κάλεσαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία αρχικά, για τον καθαρισμό του οδοστρώματος.

Πολίτης, ο οποίος επικοινώνησε με το neakriti.gr, αναφέρει: «Καλέσαμε την πυροσβεστική, ωστόσο μας είπαν ότι δεν ήταν δική μας αρμοδιότητα και να καλέσουμε την αστυνομία. Πήραμε τηλέφωνο το 100 και μας είπαν ότι εκείνοι δεν έχουν ροκανίδι για να ρίξουν στο οδόστρωμα και να καλέσουμε την υπηρεσία του Δήμου που είναι υπεύθυνη για τον καθαρισμό».

Μάλιστα, οι ίδιοι οι κάτοικοι της περιοχής βρήκαν από τους κάδους ρούχα και κούτες και τα έριξαν στον δρόμο όπου είχαν χυθεί τα λάδια, ενώ την ίδια ώρα κάλεσαν και την υπηρεσία του Δήμου, όπου αρχικά τους είπαν ότι δεν είχαν υπαλλήλους για να σπεύσουν στο σημείο, ούτε ροκανίδι. Τελικά μετά από αρκετή ώρα και υπό την αγωνία των κατοίκων που βρίσκονταν εκεί, καθώς δεν ήταν εφικτό να παραμείνουν όλο το βράδυ να… ρυθμίζουν την κυκλοφορία εκείνοι, πήγε όχημα του δήμου με δύο υπαλλήλους.

Σύμφωνα με τον κάτοικο της περιοχής που επικοινώνησε με το neakriti.gr, μετά από αρκετή ώρα και πολύ ταλαιπωρία εμφανίστηκε όχημα του δήμου με δύο υπαλλήλους, μάλιστα σύμφωνα με τον ίδιο η μία υπάλληλος που συνέδραμε στον καθαρισμό του οδοστρώματος ήταν απολυμένη, καθώς άνηκε στους συμβασιούχους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News