Εκλογές 2023: Περιοδεία Βαρδάκη σε χωριά του Ηρακλείου

Κρήτη
Εκλογές 2023: Περιοδεία Βαρδάκη σε χωριά του Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιοδεία του Σωκράτη Βαρδάκη σε χωριά των Δήμων Ηρακλείου, Μινώα Πεδιάδας και σε Δημόσιες Υπηρεσίες

Σε χωριά του Δήμου Ηρακλείου, του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, αλλά και σε Δημόσιες Υπηρεσίες βρέθηκε ο εκ νέου υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ηρακλείου, Σωκράτης Βαρδάκης.        

Ο Σωκράτης Βαρδάκης συνομίλησε με πολίτες και αφουγκράστηκε τα προβλήματα που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία, μετά τα τέσσερα καταστροφικά χρόνια της διακυβέρνησης της ΝΔ.

Στο επίκεντρο βρέθηκαν η σύνθλιψη των δικαιωμάτων των εργαζομένων, η αγωνία των συνταξιούχων, η καθημερινή μάχη της επιβίωσης για αγρότες και κτηνοτρόφους, αλλά και η διάχυτη ανασφάλεια που βιώνει η νέα γενιά.

Από την πλευρά του, ο Σωκράτης Βαρδάκης ενημέρωσε για τους βασικούς άξονες του προγράμματος διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και τις άμεσες προτεραιότητες της νέας, προοδευτικής κυβέρνησης.

«Σε κάθε γωνιά του νομού η ίδια θερμή υποδοχή του κόσμου, η ίδια αγανάκτηση για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Είναι αναμφίβολο ότι ο λαός στις 21 του Μάη θα υπογράψει και επίσημα το τέλος αυτής της καταστροφικής διακυβέρνησης, ώστε να ανασάνει ξανά ο τόπος μας και να έρθει επιτέλους η κοινωνική δικαιοσύνη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News