Ηράκλειο: Ξεκινούν τα έργα ασφαλτόστρωσης επί του ΒΟΑΚ - Πότε δίνεται στην κυκλοφορία το τμήμα της Καζαντζίδη (vid)

Κρήτη
Ηράκλειο: Ξεκινούν τα έργα ασφαλτόστρωσης επί του ΒΟΑΚ - Πότε δίνεται στην κυκλοφορία το τμήμα της Καζαντζίδη (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την επόμενη εβδομάδα θα παραδοθεί σε κυκλοφορία το τμήμα της Λεωφόρου Καζαντζίδη που είναι κλειστό λόγω της εκτέλεσης έργων από τον ανισόπεδο κόμβο της Αλικαρνασσού έως τον ισόπεδο κόμβο Καλλιθέας, ενώ στη συνέχεια θα κλείσει το άλλο ρεύμα κυκλοφορίας
  • Ξεκινούν τα έργα ασφαλτόστρωσης από τον Γιόφυρο μέχρι τα Λινοπεράματα
  • Σχέδιο σήμανσης από αύριο και χρονοδιάγραμμα για την πρώτη φάση μέχρι 30 Ιουλίου
  • Η πορεία των έργων χωρίς προβλήματα θα καθορίσει την β' φάση ολοκλήρωσης
  • Επί ποδός Περιφέρεια Κρήτης και αστυνομία για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία
  • Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στον Βόρειο Οδικό Άξονα και πιο συγκεκριμένα από Γιόφυρο προς Λινοπεράματα. Πρόκειται για ένα τμήμα της εθνικής οδού Ηρακλείου, το οποίο βρίσκεται σε τραγική κατάσταση εδώ και αρκετά χρόνια, με τους οδηγούς να κινδυνεύουν.

    Ειδικότερα, μετά από χρόνια αδιαφορίας, δρομολογούνται παρεμβάσεις από την Περιφέρεια Κρήτης, καθώς ξεκινούν τις επόμενες ημέρες εργασίες ασφαλτόστρωσης στον ΒΟΑΚ από Γιόφυρο προς Λινοπεράματα, οπότε αναμένεται νέος κύκλος ταλαιπωρίας των οδηγών.

    Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης θα εκτελούνται τμηματικά, με την κίνηση των οχημάτων να περιορίζεται σε ένα ρεύμα κυκλοφορίας. Ωστόσο, ανάλογα με την κυκλοφοριακή αναστάτωση στον ΒΟΑΚ, οι αρμόδιοι θα λάβουν αποφάσεις για τη συνέχιση ή όχι των σχετικών εργασιών.

    Την ίδια ώρα, ολοκληρώνονται οι εργασίες στον ΒΟΑΚ από Σφακάκι μέχρι κόμβο Αμαρίου στο Ρέθυμνο, μήκους 5,5 χιλιομέτρων, ενώ εντός Μαΐου θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στον κόμβο προς τον οικισμό Μπαλί.

    Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων, Νίκο Σκουλά, την επόμενη εβδομάδα θα παραδοθεί σε κυκλοφορία το τμήμα της Λεωφόρου Καζαντζίδη που είναι κλειστό λόγω της εκτέλεσης έργων από τον ανισόπεδο κόμβο της Αλικαρνασσού έως τον ισόπεδο κόμβο Καλλιθέας, ενώ στη συνέχεια θα κλείσει το άλλο ρεύμα κυκλοφορίας.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News