Σοκ με άνδρα πεσμένο στη μέση του δρόμου και γύρω του τα οχήματα να περνούν σχεδόν ξυστά (vid)

Κρήτη
Σοκ με άνδρα πεσμένο στη μέση του δρόμου και γύρω του τα οχήματα να περνούν σχεδόν ξυστά (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έτσι όπως ο άνδρας ήταν πεσμένος κυριολεκτικά δίπλα στα οχήματα που διέρχονταν από το σημείο υπήρχε κίνδυνος για τη σωματική του ακεραιότητα

Με ένα ασυνήθιστο θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι περαστικοί και οδηγοί στην πόλη του Ηρακλείου και πιο συγκεκριμένα στην πλατεία Ελευθερίας το πρωί της Τετάρτης 3 Μαΐου 2023.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι αυτή τη στιγμή συνθήκες, ένας άνδρας βρέθηκε πεσμένος στη μέση του δρόμου, με την πλειονότητα όπως των διερχόμενων οδηγών και πεζών να μη δείχνουν την πρέπουσα σημασία, καθώς έτσι όπως ήταν πεσμένος κυριολεκτικά δίπλα στα οχήματα που διέρχονταν από το σημείο υπήρχε κίνδυνος για τη σωματική του ακεραιότητα.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο του neakriit.gr, παρά το γεγονός ότι η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά, ο συγκεκριμένος άνθρωπος βρίσκεται στην άσφαλτο και δίπλα του περνούν κανονικά τα οχήματα, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα σταματά δικυκλιστής για να βοηθήσει τον πεσμένο άνδρα που προσπαθεί, με τα χέρια του, χωρίς να μπορεί να σηκωθεί, να απομακρυνθεί από το οδόστρωμα. Η προσφορά για βοήθεια όμως από τον νεαρό «προσκρούει» στην άρνηση του πεσμένου άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από έτερο διερχόμενο, αυτή τη φορά πεζό, που του πρότεινε να τον βοηθήσει, χωρίς όμως ανταπόκριση από τον ίδιο, πρόκειται για ρακένδυτο, ίσως άστεγο άνδρα, γύρω στην ηλικία των 65 ετών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News