Ηράκλειο: Χειροπέδες σε τρία άτομα για ναρκωτικά

Κρήτη
Ηράκλειο: Χειροπέδες σε τρία άτομα για ναρκωτικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα χέρια της αστυνομίας δύο άνδρες και μία γυναίκα κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών, στο Ηράκλειο

 

  • Συνελήφθησαν, τρεις ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών, στο Ηράκλειο
  • Κατασχέθηκαν περισσότερα από 20 γραμμάρια κοκαΐνης

Δεν έχουν σταματημό οι συλλήψεις για κοκαΐνη το τελευταίο διάστημα στο Ηράκλειο.

Για του λόγου το αληθές, σήμερα Τρίτη 2/5, στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών και της ΟΠΚΕ Ηρακλείου πέρασαν χειροπέδες σε τρία άτομα.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., έγινε έρευνα το μεσημέρι της Τρίτης, στο σπίτι τριών ημεδαπών (δύο άνδρες 47 και 45 ετών και μια γυναίκα 53 ετών).

Εκεί, οι αστυνομικοί βρήκαν - και κατάσχεσαν - περίπου 21 γραμμάρια κοκαΐνης.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για παραβάσεις της νομοθεσίας «περί ναρκωτικών ουσιών», ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου. 

Ακολουθεί η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν, σήμερα (02.05.2023), στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, τρεις ημεδαποί (δυο άνδρες και γυναίκα) κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευόμενων ενεργειών και ειδικών δράσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, μεσημεριανές ώρες σήμερα (02.05.2023) από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία των ημεδαπών κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 21,9 γραμμάρια κοκαΐνης .

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου». 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News