Χερρονάσιος Σχολή: Δίπλα στην «Ηλιαχτίδα» ο Άρης Μαρκάκης και το Ιδιωτικό Εκπαιδευτήριο

Ηράκλειο
Χερρονάσιος Σχολή: Δίπλα στην «Ηλιαχτίδα» ο Άρης Μαρκάκης και το Ιδιωτικό Εκπαιδευτήριο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O διευθυντής του εκπαιδευτηρίου επισκέφθηκε τους ξενώνες του Οργανισμού «Ηλιαχτίδα» στο ΠΑΓΝΗ και συνομίλησε με την πρόεδρο κυρία Μαρία Ευστρατίου με σκοπό την έναρξη συνεργασίας εκπαιδευτηρίου και Οργανισμού

Την αγάπη και τη στήριξή του για ακόμη μια φορά στον συνάνθρωπο και το παιδί έδειξε ο διευθυντής του Ιδιωτικού Εκπαιδευτηρίου Junior Academy – Χερρονάσιος Σχολή «Ανδρέας Γιαννόπουλος» κύριος Άρης Μαρκάκης, αφού σήμερα 26 Απριλίου επισκέφθηκε τους ξενώνες του Οργανισμού «Ηλιαχτίδα» στο ΠΑΓΝΗ και συνομίλησε με την πρόεδρο κυρία Μαρία Ευστρατίου με σκοπό την έναρξη συνεργασίας εκπαιδευτηρίου και Οργανισμού.

Εκεί, αφού συζήτησαν για τις δράσεις που μπορούν να πραγματοποιήσουν από κοινού εκπαιδευτήριο και Οργανισμός , έθεσαν στόχους δείχνοντας για ακόμη μια φορά τη σημαντικότητα του εθελοντισμού ως ύψιστη αξία, της προσφοράς στον συνάνθρωπο και την παροχή βοήθειας όπου υπάρχει ανάγκη στήριξης.

Ο συγκεκριμένος φορέας, που έχει πραγματοποιήσει πάνω από 150 δράσεις στηρίζοντας πάνω από 200 οικογένειες, μετρά ήδη 29 χρόνια λειτουργίας. Η «Ηλιαχτίδα» που έχει ως στόχο της την παροχή ηθικής και υλικής συμπαράστασης και μέριμνας των παιδιών με νεοπλασματικά νοσήματα στηρίζεται αποκλειστικά στο έργο που προσφέρουν οι εθελοντές με διάθεση προσφοράς και μέλη του Οργανισμού.

Το εκπαιδευτήριο, πιστό πάντοτε στις αξίες, τις ιδέες και τα ιδανικά του για ακόμη μια φορά δίνει το “παρών” και στέκεται δίπλα σε έναν ακόμη Οργανισμό που δρα για το παιδί χαρίζοντας την ελπίδα και αποτελώντας παράδειγμα για μικρούς και μεγάλους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News