Ηράκλειο: Στον εισαγγελέα ο 30χρονος πατέρας που απείλησε δασκάλα με μαχαίρι -Τι υποστηρίζει ο ίδιος

Κρήτη
Ηράκλειο: Στον εισαγγελέα ο 30χρονος πατέρας που απείλησε δασκάλα με μαχαίρι -Τι υποστηρίζει ο ίδιος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 30χρονος άνδρας προσήλθε στο σχολείο προκειμένου να εγγράψει τα δύο του παιδιά όταν η δασκάλα του είπε ότι δεν μπορεί να γίνει εκείνος αντέδρασε και την απείλησε με σουγιά

Εκδικάζεται σήμερα Τετάρτη 26 Απριλίου, στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου η υπόθεση του 30χρονου άνδρα που  απείλησε με μαχαίρι Διευθύντρια Σχολείου για την εγγραφή των παιδιών του

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, αναμένεται σε λίγη ώρα να εκδικαστεί στο αυτόφωρο Ηράκλειου η απίστευτη περίπτωση η οποία συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης 25 Απριλίου, σε δημοτικό σχολείο Ηρακλείου, όταν 30 χρόνος Ρομά προσήλθε στο σχολείο προκειμένου όπως είπε να εγγράψει τα δύο του παιδιά, το ένα παιδί για να φοιτήσει στο Δημοτικό Σχολείο και το μικρότερο στο νηπιαγωγείο.

Η δασκάλα προσπάθησε να εξηγήσει στον 30χρονο ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει και εκείνος αντέδρασε και σύμφωνα με την καταγγελία της δασκάλας έβγαλε ένα πτυσσόμενο σουγιά και την απείλησε μέσα στο γραφείο της. Εκείνη διαχειρίστηκε ψύχραιμα την κατάσταση, του είπε να ηρεμήσει και το άνοιξε κουβέντα για το δεύτερο παιδί. Η δασκάλα προσπάθησε να του εξηγήσει ότι δεν μπορεί να φοιτήσει σε δημοτικό σχολείο αλλά στο νηπιαγωγείο και του ζήτησε κάποια συμπληρωματικά χαρτιά.

Ο ίδιος πήγε να τα φέρει από το σπίτι και επιστρέφοντας βρήκε την αστυνομία να τον περιμένει η οποία τον συνέλαβε. Από την πλευρά του ο 30χρονος παρουσιάζει μια διαφορετική εκδοχή  των πραγμάτων τονίζοντας ότι δεν είχε πτυσσόμενο σουγιά αλλά ένα μπερλόκ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News