Έγκλημα στις Μοίρες: Αναβλήθηκε η δίκη για τη δολοφονία του 79χρονου Κώστα Χατζάκη

Κρήτη
Έγκλημα στις Μοίρες: Αναβλήθηκε η δίκη για τη δολοφονία του 79χρονου Κώστα Χατζάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγγενείς του θύματος κινήθηκαν σήμερα το πρωί εναντίον του κατηγορουμένου την ώρα που έβγαινε συνοδευόμενος από αστυνομικές δυνάμεις από το Αστυνομικό Μέγαρο, ωστόσο αποτράπηκαν τα χειρότερα

Αναβολή, εν μέσω εντάσεων, πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης που είχε σημειωθεί πριν από περίπου 3,5 χρόνια στις Μοίρες Ηρακλείου, όταν ο 54χρονος - σήμερα - κατηγορούμενος είχε εκτελέσει τον 79χρονο Κώστα Χατζάκη στην είσοδο του σπιτιού του, πυροβολώντας τον μπροστά στα μάτια της έντρομης συζύγου του, η οποία επίσης τραυματίστηκε. Η ημερομηνία επανέναρξης της δίκης αναμένεται να προσδιοριστεί αργότερα.

Η σοκαριστική υπόθεση, που σημειώθηκε τον Ιανουάριο του 2020, είχε προσδιοριστεί να εκδικαστεί - σε δεύτερο βαθμό - σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης στο Ηράκλειο, ωστόσο αναβλήθηκε…

Συγγενείς του θύματος κινήθηκαν σήμερα το πρωί εναντίον του κατηγορουμένου την ώρα που έβγαινε συνοδευόμενος από αστυνομικές δυνάμεις από το Αστυνομικό Μέγαρο, ωστόσο αποτράπηκαν τα χειρότερα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 54χρονος άνδρας είχε καταδικαστεί πρωτόδικα, τον Ιούνιο του 2021, σε ποινή ισόβιας κάθειρξης συν κάθειρξη 33 ετών.

Ο 54χρονος είχε κριθεί ένοχος, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ενώ δεν του είχε αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό. Εξάλλου, η εισαγγελέας της Έδρας είχε προτείνει την ενοχή του 54χρονου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News