Σοκ στο Ηράκλειο: 30χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι σε διευθύντρια του σχολείου

Κρήτη
Σοκ στο Ηράκλειο: 30χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι σε διευθύντρια του σχολείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλη αναστάτωση σε δημοτικό σχολείο του Ηρακλείου το μεσημέρι της Τρίτης, 25 Απριλίου - 30χρονος άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι στη διευθύντρια

Συναγερμός σήμανε στις αρχές το μεσημέρι (12:30) της Τρίτης, 25 Απριλίου και πιο συγκεκριμένα σε δημοτικό σχολείο του Ηρακλείου, όταν ένας 30χρονος Ρομά, «εισέβαλε» με μαχαίρι στο γραφείο της διευθύντριας.

Ειδικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 30χρονος Ρομά και γονέας, μπήκε στο γραφείο της διευθύντριας και της ζήτησε την άμεση εγγραφή και φοίτηση των παιδιών του - από τα οποία το ένα είναι νήπιο -, στο συγκεκριμένο σχολείο.

Την ίδια ώρα η διευθύντρια προσπάθησε να του εξηγήσει ότι οι εγγραφές δεν έχουν ακόμα ξεκινήσει, αλλά και χωρίς έγγραφα μεταγραφής, δεν μπορεί να φοιτήσει το μεγαλύτερο από τα παιδιά του, ενώ παράλληλα όπως του είπε για το μικρότερο έπρεπε να απευθυνθεί, στο νηπιαγωγείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 30χρονος Ρομά φαίνεται να εκνευρίστηκε και φωνάζοντας ότι «αδικείται ως Ρομά», έβγαλε ένα πτυσσόμενο μαχαίρι και απείλησε την διευθύντρια, απαιτώντας την άμεση εγγραφή των παιδιών του στο σχολείο.

Στο σχολείο επικράτησε μεγάλη αναστάτωση, ενώ στο γραφείο της διευθύντριας παρίσταντο και άλλοι εκπαιδευτικοί, οι οποίοι σοκαρισμένοι από την έκβαση του διαλόγου, τηλεφώνησαν στην αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν άμεσα στο σχολικό συγκρότημα, όπου και συνέλαβαν τον 30χρονο.

Ο άνδρας οδηγήθηκε και κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου για τις νόμιμες διαδικασίες, ανεξάρτητα από το αν οι εκπαιδευτικοί θα υποβάλουν μήνυση ή όχι σε βάρος του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News