Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης ο Χάρης Μαμουλάκης

Ηράκλειο
Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης ο Χάρης Μαμουλάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε το μείζον πρόβλημα της διαχείρισης των υδάτων στην Κρήτη, οι περίπλοκες διαδικασίες κάλυψης θέσεων εργασίας μέσω της μετανάστευσης, καθώς και η υποστελέχωση των υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης

Συνάντηση με τη γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης Μαρία Κοζυράκη για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν την υπηρεσία είχε ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και εκ νέου υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε το μείζον πρόβλημα της διαχείρισης των υδάτων στην Κρήτη, οι περίπλοκες διαδικασίες κάλυψης θέσεων εργασίας μέσω της μετανάστευσης, καθώς και η υποστελέχωση των υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης. Η Μαρία Κοζυράκη ενημέρωσε τον Χάρη Μαμουλάκη για όλα τα δεδομένα, με τον ίδιο να δηλώνει: «Ο θεσμός των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων έχει ως στόχο αυτό ακριβώς που αναφέρει ο τίτλος τους: την αποκέντρωση της διοίκησης του Κράτους. Για να λειτουργήσει αποτελεσματικά και να προσφέρει τα μέγιστα στις τοπικές κοινωνίες, πρέπει να υπάρχει σαφές πλαίσιο και πλήρης στελεχιακή κάλυψη. Το φιλότιμο των εργαζομένων είναι δεδομένο, αλλά χωρίς την θεσμική στήριξη, τα προβλήματα δεν επιλύονται. Ειδικά μετά από μια πολυετή περίοδο που λόγω μνημονίων είχαμε σωρεία αποχωρήσεων στελεχών λόγω συνταξιοδότησης. Η υποχρέωση της Πολιτείας να καλύψει αυτά τα κενά και να επικαιροποιήσει τα οργανογράμματα, είναι αυτονόητη. Και πρέπει να γίνει πράξη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News