Ηράκλειο: Νέα στοιχεία για την υπόθεση ασέλγειας σε βάρος 14χρονης - Αύριο στον εισαγγελέα ο 43χρονος

Κρήτη
Ηράκλειο: Νέα στοιχεία για την υπόθεση ασέλγειας σε βάρος 14χρονης - Αύριο στον εισαγγελέα ο 43χρονος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο δράστης προσέγγισε την ανήλικη μέσω εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης

Το απόγευμα της Κυριακής 23 Απριλίου, συνελήφθη από τις λιμενικές αρχές της Κρήτης, εντός πλοίου ένας άνδρας 43 ετών ο οποίος αναζητούνταν από το τμήμα προστασίας ανηλίκων για ασέλγεια σε βάρος ενός κοριτσιού μόλις 14 ετών.

Η καταγγελία από το παιδί έγινε στο γραφείο αντιμετώπισης ενδοοικογενειακής βίας του δημοτικού θεάτρου όπου το κορίτσι πήγε μαζί με τους γονείς της.

Όπως κατήγγειλε από τον Οκτώβριο του 2022 διατηρούσε συνομιλίες με ερωτικό περιεχόμενο με τον κατηγορούμενο μέσω εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης. Τελευταία τους επικοινωνία ήταν στις 21 Απριλίου μέσω βιντεοκλήσης με τον κατηγορούμενο να προχωρά σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης.

Μέχρι στιγμής η έρευνα προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος τον Οκτώβριο του 2022 προσέγγισε την ανήλικη μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης με την οποία άρχισαν να διατηρούν συνομιλίες ερωτικού περιεχομένου και βίντεο συνομιλίες στις οποίες ο ίδιος προχωρούσε σε γενετήσιες πράξεις ενώπιον της προτρέποντας την παράλληλα να του στείλει γυμνές της φωτογραφίες, σύμφωνα με το newsbomb.gr.

Όπως αποκάλυψε το παιδί από τον Νοέμβριο του 2022 έως τον Μάρτιο του 2023 συναντήθηκε με τον κατηγορούμενο και όπως κατήγγειλε η ανήλικη προχώρησε θωπείες σε βάρος της, ενώ στις 28 Φεβρουαρίου του 2023 σε μεταξύ τους συνάντηση ο κατηγορούμενος προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης παρά τις αντιστάσεις της.

Από την ασφάλεια παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση ενώ στην κατοχή του κατηγορούμενου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ψηφιακά πειστήρια τα οποία θα αποσταλούν στα αρμόδια εργαστήρια για εξέταση.

Ο συλληφθείς αναμένεται το πρωί της Τρίτης 25 Απριλίου, να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News