Εικόνες ντροπής στο Κοκκίνη Χάνι: Το μοναδικό πάρκινγκ στο Βαθειανό Κάμπο έγινε χωματερή με μπάζα! (pics)

Κρήτη
Εικόνες ντροπής στο Κοκκίνη Χάνι: Το μοναδικό πάρκινγκ στο Βαθειανό Κάμπο έγινε χωματερή με μπάζα! (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οργισμένοι οι κάτοικοι ζητούν την άμεση παρέμβαση του δήμου

Σε χωματερή με μπάζα μετατράπηκε το μοναδικό πάρκινγκ που έχει παραχωρηθεί από την αρχαιολογική υπηρεσία στον Βαθειανό Κάμπο στην περιοχή Κοκκίνη Χάνι. Οργισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν την άμεση παρέμβαση του δήμου, καθώς ο χώρος εξυπηρετεί τους επισκέπτες του τόπου και όχι μόνο.

Όπως μάλιστα τονίζουν οι Ενεργοί Πολίτες Κοκκίνη Χάνι - Βαθειανού Κάμπου: «Ο μοναδικός χώρος πάρκινγκ στην περιοχή που είχε παραχωρηθεί άτυπα από την αρχαιολογική υπηρεσία για τις δημοτικές ανάγκες χρήσης Parking και εξυπηρετούσε τους επισκέπτες του τόπου, τον τελευταίο καιρό έχει μετατραπεί από τους εργολάβους των δημοτικών έργων υποδομής στον κεντρικό δρόμο, ΣΕ ΧΩΡΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΜΠΑΖΩΝ.

Επειδή αυτό το πάρκινγκ, εκτός από τους διερχόμενους από την περιοχή, εξυπηρετούσε κυρίως τους επισκέπτες των αρχαιοτήτων NIROS και σήμερα είναι μπαζότοπος που παρουσιάζει μια ΑΘΛΙΑ ΕΙΚΟΝΑ, καλούμε την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Χερσονήσου να φροντίσει άμεσα :

Τον καθαρισμό του εν λόγω πάρκινγκ από τα φερόμενα μπάζα των εργολάβων και την απόδοση του χώρου για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών στην περιοχή…».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News