Μάξιμος Σενετάκης: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως πρωθυπουργός θα εγκαινιάσει τον νέο ΒΟΑΚ»

Κρήτη
Μάξιμος Σενετάκης: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως πρωθυπουργός θα εγκαινιάσει τον νέο ΒΟΑΚ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αφορμή την εκδήλωση για την υπογραφή της σύμβασης για την κατασκευή του τμήματος Χερσόνησος-Νεάπολη του ΒΟΑΚ στο Πολιτιστικό Κέντρο, παρουσία του πρωθυπουργού, ο κ. Σενετάκης δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «η μιζέρια ορισμένων δε θα διακόψει την πορεία της Κρήτης προς ένα καλύτερο αύριο»

«Η πορεία της Κρήτης προς ένα καλύτερο αύριο είναι σταθερή! Η μιζέρια ορισμένων δε θα την διακόψει». Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Ηρακλείου της Ν.Δ. Μάξιμος Σενετάκης με αφορμή την εκδήλωση για την υπογραφή της σύμβασης για την κατασκευή του τμήματος Χερσόνησος-Νεάπολη του ΒΟΑΚ στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και τις επικρίσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως «η κυβέρνηση βρίσκεται σε πανικό».

«Η συμβασιοποίηση του δεύτερου από τα τρία τμήματα του ΒΟΑΚ, μετά το τμήμα Νεάπολη-Άγιος Νικόλαος, κλείνει το δρόμο στη μεμψιμοιρία», είπε ο κ. Σενετάκης.

«Η κυβέρνηση - και ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσωπικά - πραγματοποιεί το όνειρο όλων των Κρητικών να αποκτήσουν ένα σύγχρονο αυτοκινητόδρομο. Η κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσωπικά βρήκαν το τρόπο και τα χρήματα για να μετατρέψουν μια μολυβιά στο χάρτη σε πραγματικό έργο. Ό,τι και αν λένε ορισμένοι, όσο και αν τους ενοχλεί, η ουσία είναι μια: Η κυβέρνηση της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη ξεμπλόκαρε το έργο. Η κυβέρνηση της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει ξεκινήσει να το υλοποιεί. Μια αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ θα το υλοποιήσει. Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως πρωθυπουργός θα το εγκαινιάσει».

Και ο κ. Σενετάκης κατέληξε:

«Αυτή, πράγματι, είναι η προοπτική που πανικοβάλλει κάποιους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News