Ηγουμενίδης από τη γιορτή της ΔΕΥΑΗ: «Ο δημόσιος χαρακτήρας του νερού είναι ιερός και αδιαπραγμάτευτος»

Ηράκλειο
Ηγουμενίδης από τη γιορτή της ΔΕΥΑΗ: «Ο δημόσιος χαρακτήρας του νερού είναι ιερός και αδιαπραγμάτευτος»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Δε θα αφήσουμε καμία χαραμάδα ιδιωτικοποίησης», σημείωσε ο Νίκος Ηγουμενίδης με την αφορμή της τροπολογίας του ΣΥΡΙΖΑ που πρόσφατα κατατέθηκε υπέρ του δημόσιου χαρακτήρα του νερού

Το «παρών» στη γιορτή των εργαζομένων της ΔΕΥΑ Ηρακλείου που τίμησαν την προστάτιδά τους Ζωοδόχο Πηγή έδωσε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νίκος Ηγουμενίδης.

Στα πλαίσια της εορτής, τελέσθηκε πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Παντάνασσας στην Ροδιά Ηρακλείου, ενώ ακολούθησε γεύμα σε χώρο εκδηλώσεων στη Ροδιά Ηρακλείου, και στην διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν παιδιά εργαζομένων που πέρασαν σε Ανώτατες Σχολές και κληρώθηκε η εικόνα της Ζωοδόχου Πηγής.

Ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νίκος Ηγουμενίδης είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τους εργαζόμενους και το δραστήριο Σωματείο Εργαζομένων, καθώς και με την διοίκηση της ΔΕΥΑ Ηρακλείου. Στο σύντομο χαιρετισμό του τόνισε ότι «ο δημόσιος χαρακτήρας του νερού είναι ιερός και αδιαπραγμάτευτος. Δεν θα αφήσουμε καμία χαραμάδα ιδιωτικοποίησης», όπως σημείωσε ο Νίκος Ηγουμενίδης με την αφορμή της τροπολογίας του ΣΥΡΙΖΑ που πρόσφατα κατατέθηκε υπέρ του δημόσιου χαρακτήρα του νερού. «Στεκόμαστε, παράλληλα, πλάι στους εργαζόμενους της ΔΕΥΑ Ηρακλείου και στις ανάγκες για πόσιμο νερό σε όλο το Ηράκλειο. Το έργο της αντικατάστασης-επέκτασης του δικτύου ύδρευσης της πόλης του Ηρακλείου και αρκετών συνοικιών της που ξεκίνησε και διασφαλίστηκε από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να καθυστερήσει. Η πρόσβαση όλων των πολιτών σε ποιοτικό και πόσιμο νερό είναι καιρός να κατοχυρωθεί και στην πράξη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News