Στον «Σαρπηδώνειο δρόμο» στα Μάλια ο Χάρης Μαμουλάκης (pics)

Ηράκλειο
Στον «Σαρπηδώνειο δρόμο» στα Μάλια ο Χάρης Μαμουλάκης (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόκειται για «μια δράση που γίνεται θεσμός», ανέφερε ο Χάρης Μαμουλάκης

Στις απονομές του «Σαρπηδώνειου δρόμου» που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Γυναικών Μαλίων «Εστία», παρευρέθηκε ο αν. τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης.

Ο Χάρης Μαμουλάκης συνεχάρη τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες και σε δήλωσή του ανέφερε: «Κάθε εκδήλωση που προάγει τα αθλητικά ιδεώδη και την ευγενή άμυλα μας γεμίζει χαρά. Όταν δε αυτές οι δράσεις αγκαλιάζονται από τις τοπικές κοινωνίας και η συμμετοχή είναι μαζική, η αισιοδοξία κυριαρχεί. Ο αθλητισμός σε κάθε του έκφραση μόνο οφέλη προσφέρει. Γι’ αυτό και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση του Σαρπηδώνειου δρόμου, μιας δράσης που γίνεται θεσμός, όπως και σε όλους τους συμμετέχοντες». 

Ο «Σαρπηδώνειος δρόμος» συνδιογανώθηκε από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Χερσονήσου και την Περιφέρεια Κρήτης και υποστηρίχθηκε από τον Γ.Α.Σ. Μαλίων, τον ΠΑΝΟΜ, το ΝΑΟΜ, τον Πολιτιστικό Σύλλογος Μαλίων, τους Sarpidonistas και τα αθλητικά σωματεία της περιοχής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News