Ξανά στο Ηράκλειο ο Κυριάκος Μητσοτάκης λίγες μέρες πριν τις εκλογές

Κρήτη
Ξανά στο Ηράκλειο ο Κυριάκος Μητσοτάκης λίγες μέρες πριν τις εκλογές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την είδηση αυτή, γνωστοποίησε ο κ. Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Ρέθυμνο, όπου πραγματοποίησε ομιλία, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κρήτη

Συγκέντρωση στο Ηράκλειο θα πραγματοποιήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, την Δευτέρα πριν τις εκλογές της 21ης Μαίου. Την είδηση αυτή, γνωστοποίησε ο κ. Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Ρέθυμνο, όπου πραγματοποίησε ομιλία, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κρήτη. Ο κ. Μητσοτάκης, δείχνει ιδαίτερη προσοχή στο νησί μας, λόγω και της καταγωγής του.

«Σας περιμένουμε στην τελευταία συγκέντρωση στο Ηράκλειο την τελευταία Δευτέρα πριν τις εκλογές» δήλωσε χαρακτηριστικά, απευθυνόμενος στους πολίτες του Ρεθύμνου. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Αργυρούπολη, ο κ. Μητσοτάκης εξαπέλυσε «πυρά» στην αντιπολίτευση και τον κ. Τσίπρα, λέγοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε χθες ένα γκρίζο σποτ για έναρξη προεκλογικής περιόδου. Στρώνει χαλί ο κ. Τσίπρας για την εκλογική του ήττα. Εμείς δεν έχουμε διάθεση να τον ακολουθήσουμε. Εμείς θα θυμίζουμε την γκρίζα εποχή της διακυβέρνησης του».
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News