Η ΔΕΥΑΗ γιόρτασε την προστάτιδά τους, Ζωοδόχο Πηγή

Κρήτη
Η ΔΕΥΑΗ γιόρτασε την προστάτιδά τους, Ζωοδόχο Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλήθος πιστών και εργαζόμενοι παρακολούθησαν τη Θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας, κοινώνησαν, ενώ ευλογήθηκε η εικόνα του Σωματείου Εργαζομένων της ΔΕΥΑΗ

Με μεγαλοπρέπεια τελέσθηκε πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στην Ιερά Μονή Παντάνασσας στην Ροδιά Ηρακλείου, από τους  εργαζόμενους της ΔΕΥΑΗ που  τίμησαν την εορτή της προστάτιδός τους Ζωοδόχο Πηγή την Παρασκευή 21 Απριλίου 2023.

Πλήθος πιστών και εργαζόμενοι παρακολούθησαν τη Θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας,  κοινώνησαν, ενώ ευλογήθηκε η εικόνα του Σωματείου Εργαζομένων της ΔΕΥΑΗ.

Ακολούθησε γεύμα σε χώρο εκδηλώσεων στην Ροδιά Ηρακλείου. Το «παρών» έδωσαν οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑ Ηρακλείου, σύσσωμο το Δ. Σ. του σωματείου ενώ παραβρέθηκαν και μέλη του ΔΣ της Επιχείρησης, ο Δήμαρχος Ηρακλείου, και βουλευτές.

Συγκεκριμένα στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν ο δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός, η γενική γραμματέας κ. Ευγενία Στυλιανού, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ κ. Γ. Βουρεξάκης και τα μέλη του ΔΣ, ο αντιπρόεδρος κ. Ι. Δεικτάκης, ο αντιδήμαρχος κ. Γ. Καραντινός, η αντιδήμαρχος κ. Μ. Καναβάκη και το μέλος κ. Χ. Μαρκάκης.

Επίσης παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν οι βουλευτές κ.κ. Ηγουμενίδης, Σενετάκης, ο εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας (ΠΟΕ ΔΕΥΑ)  κ. Πιτσουλάκης ενώ το παρών έδωσε για πρώτη φορά ο νέος γενικός διευθυντής της ΔΕΥΑΗ κ. Μ. Κοσμαδάκης.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν παιδιά εργαζομένων που πέρασαν σε Ανώτατες Σχολές, ενώ κληρώθηκε η εικόνα της Ζωοδόχου Πηγής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News