Ηγουμενίδης: Άστοχο και προκλητικό το τηλεοπτικό μήνυμα του κ. Μητσοτάκη

Κρήτη
Ηγουμενίδης: Άστοχο και προκλητικό το τηλεοπτικό μήνυμα του κ. Μητσοτάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ακόμη και την ύστατη θεσμική στιγμή διάλυσης της Βουλής για την προκήρυξη εκλογών ο κ. Μητσοτάκης δεν διστάζει και εμπαίζει τον ελληνικό λαό» δήλωσε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Σχετικά με το μήνυμα του κ. Μητσοτάκη προς τους πολίτες μετά την συνάντηση του με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νίκος Ηγουμενίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ακόμη και την ύστατη θεσμική στιγμή διάλυσης της Βουλής για την προκήρυξη εκλογών ο κ. Μητσοτάκης δεν διστάζει και εμπαίζει τον ελληνικό λαό. Με ένα άστοχο και προκλητικό για τους πολίτες τηλεοπτικό μήνυμα διαστρεβλώνει την εικόνα της θητείας του. Υποστηρίζει προκλητικά ότι η πνιγμένη στα σκάνδαλα και τα ατοπήματα κυβέρνησή του αντιμετώπισε με επιτυχία τις «αλλεπάλληλες εξωγενείς κρίσεις». Καμία λέξη για το ότι η χώρα μας βρέθηκε με τον μεγαλύτερο αριθμό απωλειών συνανθρώπων μας κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Καμία λέξη για το μέσο νοικοκυριό που βλέπει στην αρχή κάθε μήνα να τελειώνουν τα χρήματα της αθωράκιστο στο κύμα ακρίβειας. Καμία λέξη για το έλλειμμα δικαιοσύνης σε όλες τις πλευρές της ζωή μας και για το εξωθεσμικό παρακράτος των παρακολουθήσεων που έστησε. Ο τόπος δεν αντέχει άλλο. Στις 21 Μαΐου ο ελληνικός λαός και όλες οι προοδευτικές δυνάμεις της χώρας μας θα γυρίσουν επιτέλους σελίδα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News