Κρήτη: Πήγαν στην μάντρα για τα ζώα και έπεσαν πάνω στον κτηνοτρόφο - Ελεύθεροι και οι δύο (vid)

Κρήτη
Κρήτη: Πήγαν στην μάντρα για τα ζώα και έπεσαν πάνω στον κτηνοτρόφο - Ελεύθεροι και οι δύο (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να ανοίξουν οι κάμερες στην περιοχή για να φανεί ότι βρέθηκαν τυχαία αξημέρωτα σε μάντρα στη Σταλίδα ζητούν οι δυο κατηγορούμενοι για απόπειρα ζωοκλοπής που απολογήθηκαν το πρωί στον Ανακριτή

 

  • Ζητούν να ανοίξουν οι κάμερες στην μάντρα μια και ισχυρίζονται ότι βρέθηκαν τυχαία εκεί
  • Με γρήγορες κινήσεις οι αστυνομικοί προχώρησαν στις δύο συλλήψεις
  • Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι δύο άνδρες

Το… έλα να δεις, γύρω από μαντρί στη Σταλίδα έγινε τη νύχτα της Τρίτης, με την υπόθεση να καταλήγει στα δικαστήρια όπου θα κριθούν οι ισχυρισμοί των δυο κατηγορουμένων που πιάστηκαν στα πράσα λίγο πριν φορτώσουν τα πρόβατα σε φορτηγάκι.

Ο κτηνοτρόφος που έχει πέσει επανειλημμένα θύμα ζωοκλοπής και έκτοτε έχει μετατρέψει σε φρούριο το μαντρί έπεσε κυριολεκτικά πάνω τους την ώρα που ήταν έτοιμοι να αρχίσουν να δένουν τα πρόβατα. Είχαν προσεγγίσει το φραχτό από πλαϊνή είσοδο.

Σε σημείο που δεν υπήρχε κάλυψη από τις κάμερες που καταγράφουν τις κινήσεις των προβάτων αλλά και κάθε επίδοξου κλέφτη.

Ο ένα από τους κατηγορουμένους ήταν μέσα στο φορτηγάκι ενώ ο άλλο έτοιμος να ξεκινήσει την επιχείρηση όταν βρέθηκαν τετ α τετ με τον κτηνοτρόφο, ο οποίος όπως δήλωσε στους αστυνομικούς αναγνώρισε χωρίς καμία αμφιβολία τους επίδοξους κλέφτες. Η αντίδραση του αστυνομικού τμήματος Χερσονήσου ήταν ακαριαία καθώς, παρότι διέφυγαν, λίγη ώρα αργότερα κατέληξαν και οι δυο με χειροπέδες.

Να ανοίξουν οι κάμερες στην περιοχή για να φανεί ότι βρέθηκαν τυχαία αξημέρωτα σε μάντρα στη Σταλίδα ζητούν οι δυο κατηγορούμενοι ενώ ο συνήγορος του κτηνοτρόφου από το Βραχάσι μιλά για παρανόηση από πλευράς του καταγγέλλοντα, καθώς ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι περνούσε τυχαία από το σημείο.

Για αναληθή καταγγελία εξ αιτίας κτηματικών διαφορών κάνει λόγο ο συνήγορος του ετέρου κατηγορουμένου

Αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους και η συνέχεια θα γραφτεί στις δικαστικές αίθουσες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News