Στο Βασιλικό Κολέγιο Οφθαλμιάτρων της Μεγάλης Βρετανίας ο Ιωάννης Ασλανίδης

Κρήτη
Στο Βασιλικό Κολέγιο Οφθαλμιάτρων της Μεγάλης Βρετανίας ο Ιωάννης Ασλανίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι αναφέρει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του Ελληνικού Κολλεγίου Οφθαλμολογίας Ιωάννης Ασλανίδης, που βρέθηκε προσκεκλημένος στο Βασιλικό Κολλέγιο Οφθαλμιάτρων της Μεγάλης Βρετανίας

Στο Βασιλικό Κολλέγιο Οφθαλμιάτρων της Μεγάλης Βρετανίας βρέθηκε επίσημα προσκεκλημένος ο πρόεδρος του Ελληνικού Κολλεγίου Οφθαλμολογίας Ιωάννης Ασλανίδης.

Στην επίσκεψη αναφέρθηκε ο ίδιος με ανάρτηση του στο Facebook:

«Μεγάλη μας τιμή να είμαστε επίσημοι προσκεκλημένοι του Βασιλικού Κολλεγίου Οφθαλμιάτρων της Μ. Βρετανίας και ιδιαίτερα του προέδρου του, καθηγητού Bernard Chang. Παρακολουθήσαμε «εκ των έσω» τις τελικές εξετάσεις των υποψηφίων consultants Οφθαλμολογίας και υπογράψαμε επισήμως την Αθήνα ως εξεταστικό κέντρο των εξετάσεων αυτών.

Ξεναγηθήκαμε από τον πρόεδρο στους χώρους και τις νέες εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στην οδό 18 Stephenson Way NW1 και συζητήσαμε με μέλη του ΔΣ μελλοντικές κοινές δράσεις για την ενίσχυση των προοπτικών των νέων Ελλήνων οφθαλμιάτρων. Τέλος εκ μέρους του Ελληνικού Κολλεγίου Οφθαλμολογίας (ΕΚΟ) παραδώσαμε μαζί με τον ταμία του ΕΚΟ κ. Στέλιο Χαϊδούλη μια, ειδικά για την περίσταση, φιλοτεχνημένη προτομή του Ιπποκράτη, η οποία τοποθετήθηκε στο γραφείο του προέδρου του κολλεγίου.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News