Στο Ηράκλειο ο πρωθυπουργός για τη νέα σύμβαση του ΒΟΑΚ

Κρήτη
Στο Ηράκλειο ο πρωθυπουργός για τη νέα σύμβαση του ΒΟΑΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επίσκεψη στο Ηράκλειο θα γίνει στη διάρκεια της Κυριακής και με πολύ επισημότητα λόγω επιλογής χώρου αλλά και προσώπων που θα παρίστανται αναμένεται να υπογραφεί και η δεύτερη σύμβαση για τον νέο ΒΟΑΚ.

H επίσημη προεκλογική περίοδος ξεκινάει το Σάββατο. Για τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Ν.Δ Κυριάκο Μητσοτάκη η περίοδος αυτή αρχίζει από την Κρήτη. Όπως είναι ήδη γνωστό ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το Σαββατοκύριακο τα Χανιά και το Ρέθυμνο. Μάλιστα στα Χανιά θα πραγματοποιήσει το απόγευμα του Σαββάτου ανοικτή προεκλογική συγκέντρωση και ομιλία η οποία θα είναι και η πρώτη. Ωστόσο ασφαλείς πληροφορίες του neakriti.gr αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί και το Ηράκλειο.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η επίσκεψη στο Ηράκλειο θα γίνει στη διάρκεια της Κυριακής και με πολύ επισημότητα λόγω επιλογής χώρου αλλά και προσώπων που θα παρίστανται αναμένεται να υπογραφεί και η δεύτερη σύμβαση για τον νέο ΒΟΑΚ.

Αν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν τότε δεν αποκλείεται η υπογραφή της σύμβασης πιθανολογείται για το τμήμα ΣΔΙΤ Χερσόνησος – Νεάπολη να γίνει παρουσία στελεχών από πλευράς αναδόχου αλλά και της ηγεσίας του αρμόδιου Υπουργείου.

Φωτογραφία Αρχείου (από την προηγούμενη επίσκεψη του κ.Μητσοτάκη στον ΒΟΑΚ)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News