Ηράκλειο

Βενιζέλειο: Αλλάζει η κυκλοφορία των οχημάτων μετά την ολοκλήρωση των νέων πτερύγων

Η προβλεπόμενη ημερομηνία έναρξης των νέων ρυθμίσεων είναι η Παρασκευή 21/04/2023

Στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης  του έργου των νέων πτερύγων και την κατάργηση του εργοταξίου στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, προκύπτουν αλλαγές στην κυκλοφορία των οχημάτων εντός του περιβάλλοντος χώρου των κτιρίων του Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διοίκησης του Βενιζέλειου-Πανάνειου Νοσοκομείου, η προβλεπόμενη ημερομηνία έναρξης των νέων ρυθμίσεων είναι η Παρασκευή 21/04/2023

Να σημειωθεί ότι με την ολοκλήρωση του έργου των νέων πτερύγων καταργείται αυτόματα και το εργοτάξιο που είχε δημιουργηθεί και έτσι επέρχονται και αλλαγές στην κυκλοφορία των οχημάτων εντός του περιβάλλοντος χώρου του νοσοκομείου, καθώς «ανοίγει» ο χώρος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα και με τη σχετική ανακοίνωση:

* Σε ό,τι αφορά την είσοδο οχημάτων:

Η είσοδος όλων των οχημάτων εντός  του οικοπεδικού χώρου του Νοσοκομείου θα γίνεται από την υφιστάμενη Κεντρική είσοδο, επί της Λεωφόρου Κνωσού.

Ακολουθώντας τις πληροφοριακές πινακίδες και τις πινακίδες σήμανσης της κυκλοφορίας, τα οχήματα οδηγούνται από δρόμο μονής κατεύθυνσης, στους χώρους στάθμευσης στη νοτιοανατολική πλευρά του οικοπέδου.

H προσέγγιση των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων και της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού θα γίνεται με κίνηση των οχημάτων περιφερειακά.

* Σε ό,τι αφορά την έξοδο των οχημάτων:

Όλα τα οχήματα που κινούνται εντός του οικοπεδικού  χώρου του Νοσοκομείου, ακολουθώντας τις νέες σημάνσεις κυκλοφορίας, εξέρχονται από την περιφερειακή οδό προς την έξοδο επί της οδού Ουρανίας ή προς την έξοδο επί της Λεωφόρου Κνωσού περνώντας  μπροστά από τα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία.

* Σε ό,τι αφορά τα ΕΚΑΒ:

Τα οχήματα του ΕΚΑΒ προσεγγίζουν τα Τ.Ε.Π και την είσοδο του Κεντρικού κτιρίου χωρίς αλλαγές και εξέρχονται ακολουθώντας τις σημάνσεις κυκλοφορίας, από την περιφερειακή οδό προς την οδό Ουρανίας ή προς την Λεωφόρο Κνωσού. Η προσέγγιση στα Τ.Ε.Ι και Μ.Τ.Ν, ακολουθώντας τις σημάνσεις, γίνεται όπως και των υπολοίπων οχημάτων, με έξοδο στην οδό Ουρανίας και στην Λεωφόρο Κνωσού.

«Παρακαλούμε το κοινό να ακολουθεί πιστά τις σημάνσεις κυκλοφορίας και τις απαγορεύσεις στάθμευσης για να μην εμποδίζεται η κίνηση των ασθενοφόρων και όλων των οχημάτων των υποστηρικτικών της λειτουργίας του Νοσοκομείου», καταλήγει η ανακοίνωση της Διοίκησης του Βενιζελείου.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια