Ηράκλειο

Χρυσούλα Γιαννιδάκη-Κλίνη: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στον Δήμο Αρχανών-Αστερουσίων

Το απόγευμα της Τρίτης 18/3 παρουσιάστηκε το όνομα του συνδυασμού “Δήμος για Όλους” του οποίου η κ. Γιαννιδάκη-Κλίνη θα ηγηθεί στο ψηφοδέλτιο

Την πρόθεσή της να διεκδικήσει τη θέση του δημάρχου στον Δήμο Αρχανών-Αστερουσίων στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές γνωστοποίησε και επίσημα η Χρυσούλα Γιαννιδάκη (Βώκου)-Κλίνη, σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, στο Δημαρχείο στα Πεζά.

Η ίδια παρουσίασε το απόγευμα της Τρίτης 18/3 το όνομα του συνδυασμού “Δήμος για Όλους” του οποίου και θα ηγηθεί στο ψηφοδέλτιο.

Στο πρώτο κάλεσμα, ανταποκρίθηκε πλήθος κόσμου, φίλες και φίλοι της, αλλά και άνθρωποι της αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι φορέων, καθώς και δημότες απ' όλο τον Δήμο Αρχανών - Αστερουσίων.

Καταχειροκροτούμενη ξεκίνησε την ομιλία της λέγοντας: «Όπως είπε ο Ν. Καζαντζάκης, δεν υπάρχουν ιδέες, υπάρχουν μονάχα άνθρωποι που κουβαλούν τις ιδέες… Και σήμερα, μια καινούργια μεγάλη "ΙΔΕΑ" γεννιέται, και με τη βοήθεια όλων μας, η ιδέα αυτή μπορεί να υλοποιηθεί και να μας δώσει την ευκαιρία να ζήσουμε σε ένα καλύτερο ΔΗΜΟ, ένα “ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”».

Η Χρυσούλα Γιαννιδάκη-Κλίνη, με σπουδές σε Ανώτερη Δημόσια Σχολή, και κατάρτιση σε Ιδιωτικές Σχολές, έχει χαράξει κατά γενική ομολογία μια αξιόλογη πορεία εδώ και 39 χρόνια, στον Τομέα της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού σε μεγάλες Ξενοδοχειακές Μονάδες και  στον Τομέα της εκπαίδευσης.

Επίσης, είχε διαχρονικά πλούσια κοινωνική δράση στην τοπική αυτοδιοίκηση του Δήμου μας, και για 9 συνεχόμενα έτη υπηρέτησε με επιτυχία ως δημοτική σύμβουλος.

«Οι ιδέες της, η αγάπη για τον τόπο μας, το έμπρακτο ενδιαφέρον της για τον συνάνθρωπο και η ακούραστη προσπάθεια της  για προκοπή, ατομική και συλλογική, μας φέρνει κοντά», επεσήμανε η κ. Φρόσω Καλαθάκη που την προλόγισε.

Στην ομιλία που ακολούθησε μεταξύ άλλων, η κ. Χρυσούλα Γιαννιδάκη επεσήμανε πως «στους μήνες που απομένουν είμαστε βέβαιοι πως ο συνδυασμός μας “Δήμος για όλους” θα καταφέρει να πείσει όλους τους δημότες ότι υπάρχει εναλλακτική πρόταση προόδου και ανάπτυξης,  που θα φέρει μια περισσότερο ποιοτική καθημερινότητα στον πολίτη και θα ανοίξει νέους ορίζοντες στον Δήμο Αρχανών-Αστερουσίων. Άλλωστε η ομάδα μας έχει ήδη ξεκινήσει να προετοιμάζει το πρόγραμμα του συνδυασμού και τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο».

Ενωτική και συνεργατική η ίδια, δεν απέκλεισε κανένα συμπολίτη που έχει το μεράκι και την πίστη για τους κοινούς στόχους που ενώνουν όλους τους κατοίκους του Δήμου.

Αλλά και ως μια γυναίκα που θα διεκδικήσει το δημαρχιακό αξίωμα, ζήτησε την ενεργή και συνάμα δυναμική συμμετοχή των γυναικών σ΄ αυτό τον αγώνα, που αφορά όλη την τοπική κοινωνία και που αύριο, θα έχουν ουσιαστική συμμετοχή στη διαχείριση της καθημερινότητας και τον προγραμματισμό των στόχων ως την τελική τους επίτευξη.

Επισήμανε δε, ότι «άνθρωποι της προκοπής και των οραμάτων, της γνώσης και της προσπάθειας για το κοινό καλό του τόπου που αγαπούν και που γνωρίζουν από διάφορες θέσεις ευθύνης την πραγματικότητα και τα δεδομένα, συστρατεύονται σ' αυτήν τη μεγάλη προσπάθεια που σήμερα ξεκινά και από την οποία δεν περισσεύει κανένας».

 

Και κατέληξε: «Σας καλούμε να γίνετε συμμέτοχοι σ’ αυτή την προσπάθεια με στόχο έναν “ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”».

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια