Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ: Βραβεύουν τους συνταξιούχους και τα παιδιά που εισήχθησαν στα πανεπιστήμια

Ηράκλειο
Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ: Βραβεύουν τους συνταξιούχους και τα παιδιά που εισήχθησαν στα πανεπιστήμια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ διοργανώνει εκδήλωση για τη βράβευση των παιδιών των εργαζομένων που εισήχθησαν στα ΑΕΙ το 2022 καθώς και όσων εργαζομένων αποφοίτησαν από αυτά το ίδιο έτος

Εκδήλωση για τα παιδιά που εισήχθησαν στα πανεπιστήμια, για τους εργαζόμενους που αποφοίτησαν και για τους συνταξιούχους συναδέλφους τους πραγματοποιεί η Διοίκηση του Σωματείου Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ αυτήν την Παρασκευή 21 Απριλίου στο αμφιθέατρο της Ιατρικής Σχολής.

 Αναλυτικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση, «το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων Πα.Γ.Ν.Η. διοργανώνει εκδήλωση για τη βράβευση των παιδιών των εργαζομένων που εισήχθησαν στα Α.Ε.Ι. το 2022 καθώς και όσων εργαζομένων αποφοίτησαν από αυτά το ίδιο έτος στο ανοιχτό αμφιθέατρο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης την Παρασκευή 21 Απριλίου στις 13:00.

Στην ίδια εκδήλωση θα τιμήσουμε όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που έχουν συνταξιοδοτηθεί για την πολύχρονη συμμετοχή τους στο σωματείο μας.

Η εκδήλωση θα συνοδεύεται με μπουφέ και ζωντανή μουσική από τους Σμυρνάκη Μανώλη, Μπαμπάτση Μηνά, Σταυρακάκη Μανώλη και Σαβιολή Νίκο.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους, τα παιδιά τους και τους συνταξιούχους του ΠΑΓΝΗ στην παραπάνω εκδήλωση για να τιμήσουμε την προσπάθεια των παιδιών και των γονέων καθώς και των συνταξιούχων συναδέλφων μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News