Ρέθυμνο: Από το Τυμπάκι ο 48χρονος αστυνομικός που ακρωτηριάστηκε στο πόδι

Κρήτη
Ρέθυμνο: Από το Τυμπάκι ο 48χρονος αστυνομικός που ακρωτηριάστηκε στο πόδι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο άτυχος αστυνομικός που ακρωτηριάστηκε στο Ρέθυμνο, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε, συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο είναι από το Τυμπάκι

Από το Τυμπάκι σύμφωνα με πληροφορίες του ΔιαSOSτε τη Μεσαρά, είναι ο άτυχος αστυνομικός που ακρωτηριάστηκε στο Ρέθυμνο, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε (πήγαινε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου για να πιάσει δουλειά), συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και άνδρες της αστυνομίας που έκλεισαν τον δρόμο έως ότου να απομακρυνθεί ο τραυματίας και τα οχήματα. Οι διασώστες παρέλαβαν τον 48χρονο και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως έφερε σοβαρά τραύματα στα κάτω άκρα ωστόσο παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν δεν μπόρεσαν να σώσουν το πόδι του με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί.

Να σημειώσουμε ότι ο άτυχος αστυνομικός έχει χάσει σε πολύ νεαρή ηλικία δύο από τις αδελφές του, τη μια μάλιστα με πολύ τραγικό τρόπο.

Ο οδηγός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News