Μπαράζ τροχαίων τα ξημερώματα στην Κρήτη - Τέσσερις τραυματίες εκ των οποίων ο ένας σοβαρά

Κρήτη
Μπαράζ τροχαίων τα ξημερώματα στην Κρήτη - Τέσσερις τραυματίες εκ των οποίων ο ένας σοβαρά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα ατυχήματα σημειώθηκαν μέσα σε λίγες ώρες σε Χανιά και Ηράκλειο

Μπαράζ τροχαίων καταγράφηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα 17 Απριλίου, στους δρόμους της Κρήτης με 4 άτομα να μεταφέρονται στο νοσοκομείο. Τα περιστατικά σημειώθηκαν σε Χανιά και Ηράκλειο μέσα σε λίγες ώρες.

Το πρώτο τροχαίο έλαβε χώρα στις 2 τα ξημερώματα, στην οδό Παπανδρέου στα Χανιά, με τον τραυματισμό δύο 18χρονων κοριτσιών. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τα δύο νεαρά κορίτσια και τα μετέφερε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.

Περίπου μια ώρα αργότερα ακόμη ένα τροχαίο σημειώθηκε στους δρόμους του νησιού και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο. Το τροχαίο έλαβε χώρα κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες στην Χανιόπορτα Μάχης Κρήτης, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας 50χρονος άνδρας. Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με γιατρό στο πλήρωμα καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι τα τραύματα του 50χρονου ήταν σοβαρά.

Τέλος γύρω στις 4 ώρα τα ξημερώματα στην οδό Κύπρου στο Κουμ Κάπι στα Χανιά, ένα όχημα εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ευτυχώς ελαφρά ένας 26χρονος.

Ο νεαρός άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ άγνωστες παραμένουν μέχρι στιγμής οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News